Elän niinku huvittaa

Arttu Lindeman

(chorus) Tänää mä oon haipeis, tästä kaikest, ennen tuli takkiin nyt voittaja ainest. Ei huolenaiheit, himmeis vibeis, työt tehty nyt unohan mun paineet. Tänää mä oon haipeis, tästä kaikest, tuu munkaa jos oot samanlaine. Ajat ollu vaikeit, synkkii vaiheit, työt tehty nyt unohan mun paineet.

Ja mä nautin mun elämästä niinku mä haluun, elän niinku huvittaa.

Sama fiilis ku Häkkine -98 Japanis, vaik on ajettu kovaa, pysyy lapasis. Kyl mä välillä otan, mut en tavaksi. Monta kivii mun olal, muuttuu kasaksi.

Oravanpyörä jää, mä tiiän oon ansainnu kovalla työllä tän, (se on näin) lisää sitä gassoo, mä oon tänää ilmiliekeis, vaik vaihdoin vapaalle käyn silti kiepeis. Edes taivast en enää pidä enää rajana, tiiän mitä tehdä kun fiilis tsajajaja, ei tä oo nii vakavaa, tähän on vaa elämää, tänää meikä ?? voi myöähemmin levätä,

ku oon ni vitu haipeis (chorus)

Ihan kaikel on lopulta hintansa, vaik haipeis kaikki onki ilmasta. Semi vitun vaikeeta tässä nyt himmata, kun tuntuu et oisin saavuttanu nirvanan. Taas, ?? ja mä jatkan (aaah), vaik eiline raskas (aaah), kyl tänää viel jaksan (aaah), en o jarruttamassa. Tai tarvii ajan juhlaan et on juhlat, päälle mustaa ja vittuun ne korvatulpat, tiiän et tä dullaa mä nousen tuhkast, ja sehän tuli taas kuolleesta kulmast, kun nyt

(chorus)

Laita Arttu Lindeman soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.