yks joka välittää

Arttu Lindeman

Mä nään et sul on vaikeet, mut usko mua ku sanon sulle et ne on vaa vaiheita, sust tulee vahva nainen, mut ennen sitä sun pitää kyl kestää noita paineita ja oppii elää nii et niit virheitä ehkä kuuluu tehdäkkin, älä päästä irti siitä mitä oot mä koitan neuvoo, mut enhän mä sun isä oo.

Ei me pienen aina oltu sulasovussa fightei auton takapenkil, mutsi jakaa toruja, heti näin sen vaik et ite tajunnukkaa, et miten sunkin ensirakkaus turhaa valohukkaa, nyt oot aikuine elät arkee ausseis, mul on ikävä ja kerään kiitoradal vauhtei, vaik välil joku meidän välei painaa oot mun sisko ja siks mulle tärkein aina

"sama minne meet, niin muista tää, tääl on ainakin yks joka välittää.. oon näist jutuist helvetin huono puhumaan, joten näytän kuinka tärkee oot, kun taas tavataan"

Pienenä kun aurinko nousi, nii tappelu alko, eikä niissä fighteissa annettu armoo, oon sun kaa nauranu ja papat haudannu, mökil puumajan seinät yhes pystyyn naulannu, ei veli, sisko oo ku äiti, iskä, erilaiseen perspektiiviin täytyy pistää, tuntuu ihan eiliselt ku lumilinnaa tehtii, nyt poikkeet iltakahville ja puhutaan eksist(exä).

Oot aina ollu oman polun kulkija, niinku mulki, sun unelmat on suuria, myrskyjen tullen mä tunnen jos horjut, koska maanalla meidän juureton solmu, ennen sulle isottelin kun se oli pelin henki, oon hyvä isoveli, mut huono esimerkki, välil tunnen sydämessäni piston "Missä sä oot, mitä kuuluu pikkusisko"?

"sama minne meet, niin muista tää, tääl on ainakin yks joka välittää.. oon näist jutuist helvetin huono puhumaan, joten näytän kuinka tärkee oot, kun taas tavataan"

oon sun kaa nauranu ja papat haudannu, mökil puumajan seinät yhes pystyyn naulannu.......

(kun nään et sul on vaikeeta) (välil joku meidän välei painaa oot mun sisko ja siks mulle tärkein aina)

Laita Arttu Lindeman soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.