Terveiset Lattianraosta

Arttu Wiskari

Meidän suhteessa ainut lämpö on peräisin Fortumilta. Hölmö rakkaus on kuollut, ei kummallakaan enää tunteita. Nukumme eri huoneissa, kulissit vain lasten takia. Onnea ostat sun poikaystävän rinnakkaisvisalla.

Meidän suhteessa erotiikka on peräisin maikkarilta. Öinen chattijuontaja ainut on seurani pimeinä tunteina. Ja onko nuo lapsetkaan omia, ne muistuttaa veljeäni Tomia. Toista sä tapaat mun hopeisella Datsunin risalla.

Terveiset lattianraosta (uu-aa-uu-aaa-uuu-a) Ei haittaa ettei ole avainta (pois tästä talosta) Tunneli on kohta valmiina (jo näkyy valoa)

Mä koitin puhua mun omista tunteista. Sua ei vaan kiinnosta sydänsurujain kuunnella.

Meidän suhteessa kaikki riidat hoidetaan tekstareilla. Nyt loppuu noi viestisi kiivaat, en aio sun laskujas maksella. Et vietä viikonloppuja kotona, taas lapset on minun vastuulla. Naapurin äijän kanssa vertailet runkopatjoja.

Terveiset lattianraosta (uu-aa-uu-aaa-uuu-a) Ei haittaa ettei ole avainta (pois tästä talosta) Tunneli on kohta valmiina (jo näkyy valoa)

Kaivan itseni pois. Kaivan itseni pois, pois meidän suhteesta. Meidän suhteesta.

Laita Arttu Wiskari soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.