Älä huoli tyttö

Atomirotta

Älä huoli tyttö, sun taivas täynnä mustii pilvii. Älä huoli tyttö, mä sanon kato nyt mua silmiin. Älä huoli tyttö, se on kaikki vaan sun päässä, hei päästä, jo irti, riiput siinä silti.

Kiiltävät mustat autot, onkse niin olennaista? Meil on meijän oma kaista, nyt pidetään tauko. Anna niiden aukoo, ajan hukkaa, takas laukoo. Mut jos maailma liikaa talloo, vannon et panen vastapalloon.

Älä huoli tyttö, sun taivas täynnä mustii pilvii. Älä huoli tyttö, mä sanon kato nyt mua silmiin. Tuulimyllyt yössä jauhaa, ajatukset päässä pauhaa. Ota musta kiinni, mieli on hiljaa.

Älä huoli tyttö, mä ohjaan satamaan tän laivan. Älä huoli tyttö, ja hieron pois jokaisen vaivan. Älä huoli tyttö, mä maalan taulun, skrivaan laulun, mitä ikinä sä haluut, kunnes kuulen naurun. Epävarmat myhäilijät, hädissään tarkkailee muita, ja muiden reaktioita. Unohda poseeraajat, hei noi on noita. Meil on kipinää punkassa, leivällä voita. Oot kaunis, meit on kaksi, ei voi panna paremmaks. Älä huoli tyttö, sä oot siinä, mä oon tässä. Älä huoli tyttö, nyt ollaan kaiken ytimessä. Älä huoli tyttö Kohta on taas pimee, ja sormenpäällä selkään, kirjoitan sun nimen Tuulimyllyt yössä jauhaa Ajatukset päässäs pauhaa Ota musta kiinni, mieli on hiljaa Tuulimyllyt yössä jauhaa Ajatukset päässäs pauhaa Ota musta kiinni, mieli on hiljaa.

Laita Atomirotta soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.