Böndeboogie

Böndeboogie

Mitä lemmut, mikä boogie? Maidolta näyttää, niinku kuuluuki. Mitä sonnit, mikä boogie? Tuotan ruokaa mitä ikin tapahtuuki

Nostan kytkintä, alan hytkyy, turbo ärjyy, kun pelto kääntyy. Väännän vipuu, käyntiin robotti, ruokkii lehmät, maitoo putiikkiin. Jyvältä näyttää, hyvä mäihä. On puitu vilja, pulkassa päivä. Kylän äijät painuu saunaan, ja puintikeleistä aletaan jauhaan Kerro Jii!

Siin on uuhi cooli, mä teen muuvin, nyt lampuri alottaa puuhii. Liidaan laumaa, se on mun duuni. Ei paineita, oon pro, tuumin, Kantri! Talikko viuhuu, valmista tuli, kato lampaan maha vaatii lampaan skruudit. Ja jengi saa mitä on tilattuki, mä tuotan priimaa en sattumii

Mitä lampaat, mikä boogie? Heinältä näyttää, niinku kuuluuki. Kun on tallissa Valtra ja Massikka, hoituu duunit mitä vain teit. Mitä pässit, mikä boogie? Tuotan ruokaa mitä ikin tapahtuuki Se on varma et safka kasvaa. Ne ei pysty pysäyttää meit.

Mikä boogie? Kaikille kuuluu hyvää, mielet ylhääl ei märehditä tyhjää Joka kollin, tienny vasikasta sonniin. Samasta maasta, samasta pellosta. Sukupolvii takana, se sonnin onni on, pakko leveillä. Mielil keveillä. Maat mahtavat, navetat kunnos, paa tahtia, oon voimani tunnos.

Tässä on mun porukka ja me Suomi ruokitaan, meidän duuni vaan leivän tuo kitaan. Savesta noustaan, maalla on mukavaa, aikamoista, paan maitoa tulemaan. Ladossa murisee kovimmat vehkeet, turisen ja pokaan emännän hehkeen. Bling bling, kohta keulitaan, tippuu ohraa maajussin laariin vaan.

Mitä lemmut, mikä boogie? Maidolta näyttää, niinku kuuluuki. Kun on tallissa Valtra ja Massikka, hoituu duunit mitä vain teit. Mitä sonnit, mikä boogie? Tuotan ruokaa mitä ikin tapahtuuki Se on varma et safka kasvaa. Ne ei pysty pysäyttää meit.

Jos sulla on sydän täyttä multaa, nosta äkees ilmaan ja huuda: Po! Se on P-E-L-T-O-O-O: Legendaarinen Bönde-show. Jos sulla on edes viis lehmää navetassa, lypsyhanskat ilmaan ja huuda: Po! Se on A-I-V-R-E-H-U: Legendaarinen Bönde-show.

Mitä chiksit, mikä boogie? Munilta näyttää, niinku kuuluuki. Kun on tallissa Valtra ja Massikka, hoituu duunit mitä vain teit. Mitä kukot, mikä boogie? Tuotan ruokaa mitä ikin tapahtuuki Se on varma et safka kasvaa. Ne ei pysty pysäyttää meit.

Mitä viljat, mikä boogie? Jyviltä näyttää, niinku kuuluuki. Kun on tallissa Valtra ja Massikka, hoituu duunit mitä vain teit. Mitä böndet, mikä boogie? Tuotan ruokaa mitä ikin tapahtuuki. Se on varma et safka kasvaa. Ne ei

Laita Böndeboogie soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.