gettoplatinaa

Br

jea jea antaa tulla tulkaa pikkupojat pätemää, ku br anta heittereille vittu isän kädestä. antaa tulla vaa ei kiinnosta paskaakaa. tervetuloa et tiedä mitä vastaan saat. puukkoja selkään mä en teitä pelkää. tervetuloo kontulaan mä teen teistä selvää. loppuun asti mul on taistelian luonne, jos en pääse kävellen nii meikä tulee juoste. br tiputtelee päitä vittu yhtenään kontula streets kakstuhatyhdeksän. mä en luovuta en periks anna koskaan, joka träkki meikältä on bulletteja otsaan. mä pistän paukkuu, mä vedän turpaasi, raiskaan sut ja sun posses ilman sulttaanii. kuka sano elämä on kornii. mä annan damagee ja pistän sut polvistuu.

kertosäe: br matafakas johtaa kapinaa esiinny sä mtiivil, mä myyn gettoplatinaa. homma hanskas ja hanska vitun hukassa, ku kaupalliset hoet juoksee tääl massan mukana. br matafakas johtaa kapinaa esiinny sä mtiivil, mä myyn gettoplatinaa. suomi skene ei ollu tätä ennestää liia monet mceet on massa vieny mennessää.

verse 2: br matafakas siin on douppii kerrassaa, mä tulin tänne tappaa mceit yks kerrallaa. anna tulla otat saletisti pataa. teit on sataviiskyt mut meit on kolmesataa. mä syön rautaa ja paskon nauloja. meikän bauns lainit tuli katkoo kauloja. pienet on tekos, mut puheet vitun suuret mä pistän kylmäks en ole mitä luulet. anna tulla pieksen fuckfaces hajalle, ku br tuli pistää tän skenen maanalle. ihan sama miten sä mua katsotkaan we dont give a fuck tulen koipes katkomaan. ennen tätä olit pelkkä muisto vaan, mut ku br tulee se ei jätä muistookaan. meikä antaa sulle otsaan nappii. mä oon keskel gettoo ja sä taas kamppii.

verse 3: antaa tulla mun homiet on valmiin ottaa erää KONTULA siin on paikka jonka vuoksi meikät elää. se kuka leikkii ryhtyy leikin kestäkööt, jos mäklee leikkii pystyy meikää estäkööt. kaikki feidas mut mä en tartte ketää, seivaa mu selustaa ainakaa enää. sä et pärjää vaik lisää isket kenttää se on br 09 ja sillä mennää. mä olin vitsi nyt oon astet kovempi. sä et pärjää vaik yritätki kovemmi. mä tulin tiputtelee päitä enkä leikkii, ku puolet suomi skenest on vaa vitun feikkii. cheek määrää no niihä sitä luulis, mut br murhaa mceet pistää vittu mestat uusiks. murhaan mceet ja hivi poika uniikki. sinä olet seuraava fuck dani uniikki.

Laita Br soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.