Saaresta toiseen

C8

Koskenlaskija leivällä, dänkitön lähiö tänään ei kysellä mitä ne vei sano ny hei mitä ne vei. Pelataa pelejä Pekalla kylässä olossa syvässä hyvässä jamassa jammaaksä mukana mukava jammata hyvää jatkoo. Oon jättäny taakse paljon asioita levällee nyt sitä heräilee missä mä levänny sekoillu leiponu biisejä veisannu likoja bleisannu.Vene ei oo ikinä keikannu ja oon meinaa seilannu nyrkeillä vaarat keilannu vaaroja kohti seilannu seilorilla Messis veitsi kääntötakki räpis tahti palava annamä ny otan vähäse tosta ja tännenäi purkaa räppii pyhää aitoo laitont kierrän verot maksan mätkyt nähnyt jäänyt huuli pyöreenä venaa kehtaan kokeilla psyykettä kylse kestää si mennää hiekkaa piirtää sydämmen piirtää sisälle yhen kirjaimen suttaa sen nopee ettei sitä pysty ikinä kukaa näkee Muistot on mennyttä ja ny virheistä säkee.

:Joki hakkaa koskee, lentää saarest toisee, törmää sateenkaaree, sanoja värittää, lupauksii ei voi unohtaa hetkee vaikee koskettaa kuvan siit voi ottaa poistaa ja unohtaa: X2

Lentosuukko valokuva laminaatil ittensä joiksi mutta ei pelätä läsnäolevaa vaa olematonta oljaa Nään suonis alkoholiaa kädet ristis sovitaa ajat on ollu kovia mutkia monia kyl niis jokia Aina ei pysty sopimaa tilaisuus ei oo sopiva. Puhua vanhoist suolahaavoist miten sen ny kattois Kuka tääl kertois, kyyneleet valuu muistat verhoist selkeetä muuttaa teot sanoiks kohteliaisuudet tavoiks klik: Pimeyden valoks asettua toisen kotii talous reppu selkää vamossa aamuyöhön kato sydän käyrät kellaris Tujut kermat testattii,ystäviään ettii venailee seikkailuu nextii ohitan elämän kattomat peilii. Auta janosta leijonaa leilii kuppii kuitit rupinee kotona kuistit värikynää hynää, varha kuva muistit jyrää kajarit jynttäänä neidit tekee kaiken mikä ei oo todellakaan pyhää, mä haluun pitkin aamuja valvoo myöhää.

:Joki hakkaa koskee, lentää saarest toisee, törmää sateenkaaree, sanoja värittää, lupauksii ei voi unohtaa hetkee vaikee koskettaa kuvan siit voi ottaa poistaa ja unohtaa: X2

Laita C8 soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.