Kaikki hyvin feat. Lord Est

Cheek

Mulla kaikki hyvin on Cheek, Lord Est Mul on kaikki hyvin tänään Mulla kaikki hyvin on Mulla kaikki hyvin on Mulla kaikki hyvin on

Kesäkuun keikoista laskustin just popgramia ja nyt oon Stockmannilla, miettii mitä ostasinkaan palkkapäivä,voi tuhlaa ihan luvan kaa kangasta ja kenkii tarttuu muutamia mukaan taas ja kun Lahdessa laitan Visan vinkumaan Niin Point Guard saa taas lisää tilaa ikkunaan Ei ne tuhlaajapojaks syyttä, suotta nimittele Vaikka kuinka paljon tienais, tili tulee, tili menee Jos ei muuten kulu tarpeeks, otan parit parkkisakot Harmittaako? (nää) Rahaa kaupunkiki tarvii, kato Kyl mä sponssaan, vaikken pidä siitä mitä nään En saanut tunnustusta, siksi muutin uuteen pitäjään Lahti sai jäädä taa, hei kiitos kaikest tuest siellä Mä tuun käymään taas ku kerkeen, jos mut tunnet vielä Terveiset Töölöstä, mul on hyvä olla täällä Ja se on pysyvää kun apinat mun olkapäällä.

Mikään ei saa mua luovuttaan, Et voi mua satuttaa,et voi pilata mun fiilistä millään. Mul on kaikki hyvin tänään! Mikään ei saa mua luovuttaan, Et voi mua satuttaa, et voi pilata mun fiilistä millään. Mul on kaikki hyvin tänään!

Kulkenu mun uraa jatkuvasti pieneen vastatuuleen ja kuunnellu kadulla tonttui jotka angstaa mulle "Sä oot pilannu tän musagenren maineen" Okei, sul menee hyvin, en kerkee rupattelee aiheest antaa speden täristä. kaikki on niin hyvin, etten jaksa edes välittää ,jos sul on huono olla, älä pura sitä muhun ihmisten pitäs usein eka funaa mitä puhuu oon tyytyväinen itseeni ja siihen mitä saanut aikaan Auringonpaisteessa nelostietä taas kun raidaan Keikkaryhmän kanssa, niin se on mulle laatuaikaa Tajuuksä, duuni on mulle laatuaikaa enkä vois pyytää ikinä enempää kun hikipäässä vedetää lavalla mikissä reteenä Mä hymyilen ja pullistan ku Kippari-Kalle Sincerely yours, ja siihen nimmari alle, Jare

Mikään ei saa mua luovuttaan, Et voi mua satuttaa, et voi pilata mun fiilistä millään. Mul on kaikki hyvin tänään! Mikään ei saa mua luovuttaan, Et voi mua satuttaa, et voi pilata mun fiilistä millään. Mul on kaikki hyvin tänään!

En anna muitten sanoo, mitä mä voin tehdä Mä tiedän mistä tuun ja paikkani täällä Mä nautin täysillä tästä päivästä se on jotain, mitä kukaan ei voi viedä Mul on kaikki hyvin tänään (tänään) Ei voi pilata mun päivää mikään (mikään) Mul on kaikki hyvin tänään (tänään) se on jotain, mitä kukaan ei voi viedä.

Hei! H! Anna biitin tulla viel fiilistellään hetki hassutellaan loppuun Je je jee

Laita Cheek soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.