Levoton Tuhkimo

Cheek

Jee. Ne sanoo, että elämä on helppoo sillon kun on joku, josta pitää kii mut lootusasennossa en oo oon alkanu muistuttamaan isääni. Kun vilkaisen itseäni peiliin pikimustat tähdet tuijottaa takaisin sydänsuruissani turvautunut leiliin jos voisin, takaisin ajassa palaisin. Kaikki tietää mun tuhkimotarinani ja, että oon tän genren kingi pikkuhiljaa myös asiani ja, et oon laittanu aina musan ennen mimmii.

Ja elämä on helppoo sillon kun on joku josta pitää kii ei tarvitse mennä nukkumaan itkeäkseen itsensä unelmiin ja elämä on päivästä päivään vieraiden pilkkaa sinullekin Päivästä päivään levoton Tuhkimo tekee itsestään marttyyrin

Illan värivalot on kaikille juhlaa kynttilöitä syttyy ja pidetään hauskaa meitsi taas nautintoaineisiin tuhlaa laulaa ja etsii mielenrauhaa. Valot ei loista kasvoille sankarin ilta pimenee ja jengi lähtee pois mä itsestäni enemmän antasin, aa kun aikaakin vielä ois. En haluais mennä nukkumaan siellä odottaa vaan lohduton huominen yksinäisyys alkaa nimeäni kutsumaan siitä kai tää loputon juominen.

Ja elämä on helppoo, sillon kun on joku josta pitää kii ei tarvitse mennä nukkumaan itkeäkseen itsensä unelmiin ja elämä on päivästä päivään vieraiden pilkkaa sinullekin Päivästä päivään levoton Tuhkimo tekee itsestään marttyyrin

Laita Cheek soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.