Dynamiitti

Diandra

Kaksion seinät on kartonkia, Naapurista kantautuu naurua, Me ollaan hiljaa (hiljaa). Ja lauseet, joita mä en tahdo kuulla, leijuvat tässä ilmatilassa, Me ollaan hiljaa (hiljaa).

Sytytyslankaa poltetaan, Aika seisoo paikallaan, Mä en jaksais odottaa, Että leimahtaa.

Raapaistaan sammunut liekki palamaan, Bensalla toistemme vaatteet valellaan, Ja Loistetaan, kirkkaampaa, Kuin koskaan. Viimeistä kertaa me ollaan, me ollaan. Dy-dy-dy-dy-dy-dynamiittii, Dy-dy-dy-dy-dynamiittii, Dy-dy-dy-dy-dy-dy-dynamiittii, Dy-dy-dy-dy-dynamiitii.

Jos voitaisiin lähtöruutuun palata, Pysähdyttäisiin hetkissä parhaissa, Me juostiin lujaa (lujaa), Takana tulevaisuus loistava, Se ei täs pimeydes meitä pelasta, Me ollaan hiljaa (hiljaa).

Sytytyslankaa poltetaan, Aika seisoo paikallaan, Mä en jaksais odottaa, Että leimahtaa.

Raapaistaan sammunut liekki palamaan, Bensalla toistemme vaatteet valellaan, Ja Loistetaan, kirkkaampaa, Kuin koskaan. Viimeistä kertaa me ollaan, me ollaan. Dy-dy-dy-dy-dy-dynamiittii, Dy-dy-dy-dy-dynamiittii, Dy-dy-dy-dy-dy-dy-dynamiittii, Dy-dy-dy-dy-dynamiitii. Dy-dy-dy-dy-dy-dynamiittii, Dy-dy-dy-dy-dynamiittii, Dy-dy-dy-dy-dy-dy-dynamiittii, Dy-dy-dy-dy-dynamiitii.

Laita Diandra soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.