Jos Huomenna Kaikki On Toisin

Don Huonot

Aurinko nousee Kattojen takaa ja Värjää huoneen Kirkkaalla valollaan. Aurinko nousee Ja kello tikittää Sulla on ainakin tää Yks päivä vielä aikaa jäljellä.

Jos huomenna kaikki on toisin vaikkei Mikään muutukkaan. Jos huomenna on liian myöhäistä enää Mitään aloittaa. Jos huomenna Elämä ilman sinua jatkaa kulkuaan. Sun täytyy Sun täytyy Sun täytyy uskaltaa tehdä tänään se mitä sun täytyy.

Aurinko nousee Ja sä kirjoitat Ylös sen kaiken Mitä et ehdi kertoa Aurinko nousee ja vaikka kaikki kesken jäis Sulla on vielä tää yks päivä jäljellä.

Jos huomenna kaikki on toisin vaikkei Mikään muutukkaan. Jos huomenna on liian myöhäistä enää mitään lopettaa. Jos huomenna Elämä ilman sinua jatkaa kulkuaan. Sun täytyy Sun täytyy Sun täytyy uskaltaa...

Jos huomenna kaikki on toisin vaikkei Mikään muutukkaan. Jos huomenna on liian myöhäistä enää mitään aloittaa. Jos huomenna elämä ilman sinua jatkaa kulkuaan. Sun täytyy Sun täytyy Sun täytyy uskaltaa tehdä tänään se mitä sun täytyy.

Laita Don Huonot soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.