Lentohiekkaa

Don Huonot

Unohda kaikki mitä kerroin Unohda kaikki mihin uskoit Juuri ennen kotipesää meidät poltetaan. Ei tartte enää kestää Ei tartte enää vääntää Ei tartte enää katsoo vettä seisovaa. On kaikki loppu tottakai sen tajuaa Kun pohja petää ja maa alta vajoaa.

Lentohiekkaan Me taas hautaudutaan. Hitaasti askel askeleelta kunnes Kokonaan hukutaan. Lentohiekkaan Maa alta pettää taas Unohda kaikki nuo lupaukset jotka Kuitenkin rikottais Jo vielä jatkettais.

Unohda kaikki mitä kuulit Unohda kaikki mitä luulit. Väärinkäsitys on suurin kun se jaetaan. Ei tartte enää toivoo Ei tartte enää oottaa Että kaikki muuttuu vaikkei muutu kuitenkaan. Vapaus on vankityrmä ilman ikkunaa Onnea sun pakoyrityksees seuraavaan.

Lentohiekkaan Me taas hautaudutaan. Hitaasti askel askeleelta Kunnes kokonaan hukutaan. Lentohiekkaan maa alta pettää taas. Juuri kun luultiin että oltais opittu ansat kiertämään.

Matto meidän alta vedetään Takaisin lähtöruutuun ihmettelemään Meidätkin heitetään.

Lentohiekkaan Me taas hautaudutaan. Hitaasti aksel askeleelta kunnes kokonaan hukutaan. Lentohiekkaan Unelmat poljetaan. Kaiken tuon roskan sekaan piilotetaan Ettei osattais Niitä enää kaivata. Kaiken tuon roskan seasta Niitä enää kaivata..

Laita Don Huonot soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.