Rikkinäinen

Dysteri

Nyt kerron stoorin tytöst jonka enkelit täält haki pois, voi kun muutaman sanan sulle viel sanoo vois. Sä olit vahva tyttö ei päällepäin ois uskonu, et luotto ihmisiin on moneen kertaan rikottu. Sun hymy oli se mikä autto mua näit jaksamaan ja räppi oli se mikä sut sai täällä jatkamaan. Me nähtiin joka päivä vaikken sua enään tuntenu, lasittuneet silmät, tyttö aivan loppu palanu. Kun kysyin kuulumisii, sanoit että kaikki hyvin. Olit vahva tyttö, kaiken sisälläsi pidit. Täytit 16, viikko teenpäin sut raiskattiin, hakattiin niin kauan että vannoit pitää turpas kii. Mut silti sä vaa hymyilit, et voinu itkee. Mikä ajaa tytön 12 vuotiaana viiltelee? Sul oli ympäril ihmisii jotka välitti, oon niin pahoillani että liian myöhään ne sen näytti..

Tahdon sinun lentävän rinnallain päivään uuteen, olet enkeli jonka haluan ikuisesti vierelläin kulkee. Liian ajoissa ystävä rinnaltain katosi ikuisuuteen,lepää rauhassa kyllä nyt kyl me vielä tavataan tuolla puolen.

uskovan kodin, uskova lapsi, nyt niitä muistoi onvaa jäljel hatarasti. Sait kokee liikaa omille harteille, eikä kukaan huomannu kuin susta tuntu pahalle. Viillot käsivarressa kertoo joka kyyneleestä, jonka olit pakostikki joutunu päästää. Sul oli räppi, se hetken piti sua hengissä, ei moni ois kestäny sinun kengissä. Sait keskenmenon romahit ihan kokonaan, musiikki taas autto sut itsesi kokomaan. Sul oli sydän mut se alko muuttuu kiveksi, en enää tuntenu tyttöö jota kustuttiin minuksi. Huumeet tuli, sun oli pakko päästä kokeilee, kun kaikki muutkin, et sä vittu ollu niin sokee. Sun pää ei kestäny, mikset sä puhunu, olit tyttö joka ei kehenkään luottanu.

Tahdon sinun lentävän rinnallain päivään uuteen, olet enkeli jonka haluan ikuisesti vierelläin kulkee. Liian ajoissa ystävä rinnaltain katosi ikuisuuteen,lepää rauhassa kyllä nyt kyl me vielä tavataan tuolla puolen.

Laita Dysteri soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.