Kuka tuli takas feat. Taisto Tapulist

E.N.R.P

Se ei niin reipas poika backing bisnes, jengi puhu et mä olisin kadonnut tai jotain. Vitut mä tulin takas kovempana ku koskaan ja kaikki kenen takii olin kii aion sen kostaa mä jätän teille haasteen ja se menee jotenki näin (bra)

Tää o haaste, tää o haaste palaa silmissä katse ???????????????? ja palatsit on maan päällä eikä taivaissa uskova veljet se on sairaassa mailmassa se on tässä, mihin vielä pyrin on saavuttanu kaiken, ja vastaan otan avosylin kaiken siin on elämälle pointti ei niin reipas poika poltan rauhalle jointtii missä menee raja jos aina rikot rajoja ja rakennatko uutta jos et vanhaa ensin hajota E.N.R.P oman elämäni herra, enkä elä huorana mä elän vaan kerran en mä ruusuilla tanssi vaan noidankehässä valvottuja öitä ja poliiseja perässä tää o vahvempaa ku yksikään luoti se muistetaan aina joka veljenä kuoli

Ei ase tapa vaan joku aseen takana ei katse tapa vaan joku katseen takana kun tsiikaat peiliin kuka tsiikaa takas lukitaan selliin kuka tulee takas (x2)

Ei kiinnosta poika onks sulla ollu rankka lapsuus sun pitää tietää säännöt ku kentälle astut mä saatan olla yksin mut saatte vastust toin yhen miehen armeijan äffänä taskus putkast ???????? kuunnelkaa junnut ei o puhumiseen pakko tyttö pöytä täyteen mä näytän kuinka bailataan löydät keskelt lattiaa mut pesismailan kaa oon macareenaa ja kuulat vaa lentelee mua pelottaa enkelit eikä mitkää perkelee ei taistoo määrää säännöt tai huorat rosvo roope pöllii ?? teiänki juomat katon sua silmii kerro mitä niistä ??????? sulta hengen riistäää jos hommat joskus koskaa muuttuu vakavaks ni taisto ja roope pistää koko paikan matalaks

Ei ase tapa vaan joku aseen takana ei katse tapa vaan joku katseen takana kun tsiikaat peiliin kuka tsiikaa takas lukitaan selliin kuka tulee takas (x2)

taas kerääntyy tiedostavat katseet

Laita E.N.R.P soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.