Kaaos

Egotrippi

Ympärillä tapahtuu, kaikki muuttuu koko ajan. Kaikenlaista vääntöö ja liian monta sääntöö, jota pitäisi noudattaa ja ymmärtää. Ei vaan käy järkeen tää. Hädin tuskin kuusitoista vuotta kelaa vähän. Et pysy kasassa, mutta tuskin delaat tähän. Toisinaan joku voi näin sekoittaa sun pään.

Se on vain elämää. Kun päivät pitkät sä vain odotat, ja odotat vain. Vihdoin huomaisi hän sinut, mutta tuskin vain. Et ole niin kuin muut, vaikka kuinka yrität sopeutuu. Oot joku aivan joku muu. Ympärillä kuohuu jotain säätöö koko ajan. Palapelin palaset on vähän hujan hajan. Kaikenlainen kaaos nyt täyttääkin pään. Se on ohimenevää. Kun päivät pitkät sä vain odotat, ja odotat vain. Kuljet suoraan, vaikka maailma on vinottain. Et ole niin kuin muut, vaikka kuinka yrität sopeutuu. Oot joku aivan joku muu. Tulee päivä, jolloin juoni paljastuu, lopulta kun koko vyyhti pyrkautuu. Koittaa hetki, jolloin näet selvemmin. Lupaan sen, lupaan sen, lupaan

Laita Egotrippi soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.