Rakasta vielä kun voit

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit

Jos katsoisin sua silmiin, haukkuisitko mua päin naamaa? Kun näkisit kuinka se viiltää, repisitkö auki haavaa? Vai kirjoitatko sanoja, joidenka takana et pysty seisomaan? Omalla nimellä kaiveretulla kivellä et uskaltaisi satuttaa.

Rakasta vielä kun voit ennenkuin ne koneet kaappaa meidät. Rakasta vielä kun voit tunnetaanko me oikeasti en tiedä, tiedä.

Jossain kaukana pellon laidalla äiti pelkää kun näkee lentokoneen tekeekö se meistä selvää. Merien takana uniformussa pakana kädessänsä peliohjain punainen nappula pellolla lapsia se väärät koordinaatit sai.

Rakasta vielä kun voit ennenkuin ne koneet kaappaa meidät. Rakasta vielä kun voit näetkö ne lapsiamme jo vievät, vievät. Rakasta vielä kun voit ennenkuin ne koneet kaappaa meidät. Rakasta vielä kun voit tunnetaanko me oikeasti en tiedä, tiedä.

Tyhjä talo kuvaruudun valolla saa täyttää yksinäinen mut yksikään tavara taikka pelikanava ei ole toinen ihminen.

Rakasta vielä kun voit ennenkuin ne koneet kaappaa meidät. Rakasta vielä kun voit tunnetaanko me oikeasti en tiedä, tiedä. Rakasta vielä kun voit ennenkuin ne koneet kaappaa meidät. Rakasta vielä kun voit tunnetaanko me oikeasti en tiedä, tiedä.

Tämän kappaleen kanssa sopii hyvin uusi älypelimme Urjo.com. Osaatko ratkoa tehtävät käyttämällä loogista päättelykykyäsi? Avaa älypeli uuteen ikkunaan ».


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.