Maali se on hunajata

Erkki Liikanen

Hei setä, vedä voiton sävelet jo urkuun (TEE) TPS, TPS, ei tullut vastustaja turhaan tänne Turkuun (ÄS) TPS, TPS. Saa kohta nähdä kuinka oma verkko heiluu, nää Åbon omat ovat porukkata reiluu (NIIN ON), vaik joskus kesken matsin hierojatkin huutaa:

Maali, maali, maali se on, maali se on hunajata, hunajata, hunajata mulle, hunajata, hunajata, hunajata sulle. Oh oh, voi viulu. Maali, maali, maali se on, maali se on hunajata, hunajata, hunajata mulle, hunajata, hunajata, hunajata sulle.å Oh oh, soi viulu.

Mä muistan vielä kun ne kaato Niekun jäälle (TEE) TPS, TPS, ja takapuoli osui suoraan kiekon päälle (ÄS) TPS, TPS. Jo silloin siitä pitkä voittoputki alkoi, vaik joskus katkes vähän käsiä ja jalkoi. Mun vanhan cometini lavas vielä lukkee...

Maali, maali, maali se on, maali se on hunajata, hunajata, hunajata mulle, hunajata, hunajata, hunajata sulle. Oh oh, voi viulu. Maali, maali, maali se on, maali se on hunajata, hunajata, hunajata mulle, hunajata, hunajata, hunajata sulle. Oh oh, soi viulu.

On meille peli tämä elämä ja henki (TEE) TPS, TPS, ei siinä kukaan ole isäntä ei renki (ÄS) TPS, TPS. Kun johtomaali syntyy päältä putoo kipsi, ne huutaa ovat yhtä yleisö ja Tepsi. Ja pojat tahtoo sitä makiata lissää...

Maali, maali, maali se on makiata hunajata, hunajata, hunajata mulle, hunajata, hunajata, hunajata sulle. Oh oh, voi viulu. Maali, maali, maali se on makiata hunajata, hunajata, hunajata mulle, hunajata, hunajata, hunajata sulle. Oh oh, soi viulu.

Laita Erkki Liikanen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.