Ajan henki

Ezkimo, Anssi Kela

Muistatko vielä sitä aikaa? Muistatko vielä sitä aikaa?

Muistaksä vielä kun musaa tehtiin sydämestä, niin kauan, kun pää ja kynä vaan kestää. Nykyään määrää pelkästään arvot kaupalliset, oikee taide jää varjoon. Harvoin kuulee shaibaa jos on sit' taikaa, en ollut edes paikal, silti kaipaan sit' aikaa. Ennen massa paskaa, hiton hirveetä, noi poppilevyt vois pilkkoo kirveellä. Haluun Juicen takas, naama virneessä laulaa pilvee pilvee, aivan hirveessä tuiskees, nyt kaikki vaan samaa kamaa, ei enää jounii, ei manamanaa. Mistä mä löytäisin aikaportaalin, jos et digaa epust et oo ain'kaan normaali. Mietin mihin se sielu meni, terveisii soturi sielunveli.

Muistaksä viel aikaa ennen, aikaa ennen tän ajan hengen? Missä se on nyt se rakkaus ja mä haluisin kysyy viel sen et. Muistaksä viel aikaa ennen, aikaa ennen tän ajan hengen? Missä se on nyt se rakkaus ja mä haluisin kysyy viel sen et. Muistatko vielä sitä aikaa? Muistatko vielä sitä aikaa?

Rehellist miestä sitäkö kuulette? Kiinnostas tietää mitä te luulette? Oisko pärjännyt idolseis Rauli? Kiitokset Kauko, kiitokset Pauli. Siin vaihees ku jo kolmas nainen sanoo, et sumo sä oot vaan pahainen, huonotapainen, suunsoittaja, Has been päätin, et vielä tuun voittamaan. Koko jutun ne on pilaneet, melkein, koska se on tilanne, et flafkat vetää, kun logomo tiivis. Se on paha ku raha on koko motiivi. Sen pystyy oikeesti aistii, sumo on OG, kun icetea. Enkä mä jää vaan vanhoja haikailee, vaan teen uutta, enkä varmasti aikaile.

Muistaksä viel aikaa ennen, aikaa ennen tän ajan hengen? Missä se on nyt se rakkaus ja mä haluisin kysyy viel sen et. Muistaksä viel aikaa ennen, aikaa ennen tän ajan hengen? Missä se on nyt se rakkaus ja mä haluisin kysyy viel sen et. Muistatko vielä sitä aikaa? Muistatko vielä sitä aikaa? Mihin on mennyt kaikki rakkaus? Mihin on mennyt kaikki rakkaus?

Laita Ezkimo, Anssi Kela soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.