Juoksulaulu

GG Caravan

Nimi on Lindgren Voi kutsuu vaik hurriks tai manneks. Aivan sama. Mul ei päätä kiristä vanne. Omapahan on häpeäs Sama veri, jota on kaikissa.

Tää on juoksulaulu

Mut nielee maa, jos en juokse. Tie on mun kotini ja löydän sen luokse.

Juokse, niin kukaan ei sua kiinni saa. Menojalat painaa, kun kiiruhtaa. Eikä pelota- ei piiruukaan, Kun meikämanne keinuja kiikuttaa Tätä vaunujen letkaa aikojen halki. Vainojen, vihan läpi. Ain olen vanki. Mut ainakin tiedän sen ja aikani nautin Ja vainajaks asti on paitani auki.

Takan painava talvi ja jäätävät katseet irti ei päästä. Ollaan aina vaan valmiina häätämään pakkasta vasten, Vaik nenä valuu räästä. Ja kevään alkupäässä, kun lämpenee Enää populismisäästäjät ääntelee "Varo, varo, niit on ainakin sata!" Kato, kato, joku sai taas maiharin pataan.

Juostaan! Nopee, nopee, nopee. Kintut on liekeissä, Silmät on sokeet. Tänään juostaan, kun salamat on jalan alla. Palavana halu, joka vähenee kun hokee. Juostaan, juostaan, juostaan, juostaan. Karavaani, karataan porukalla ravataan Valmiina sahaamaan halki tän pahan maan.

Juostaan, juostaan. Nopee, nopee, nopee. Kintut on liekeissä, Silmät on sokeet. Tänään juostaan, kun salamat on jalan alla. Palavana halu, joka vähenee kun hokee. Juostaan, juostaan, juostaan, juostaan. Karavaani, karataan porukalla ravataan Valmiina sahaamaan halki tän pahan maan.

Levottomat jalat, levottomat jalat, levottomat, Pelot ovat pahat, pelottomat sanat. Pelottavat, tehottomat, tahattomat teot, Elon erottomat, ilottomat, elottomat kehot Ja ne kehottavat vihaan ja välinpitämättömyyteen.

Kun lihavasti elelee ja säälistä sylkee. Siivotaan seuraus ei syytä. Satamakin sotkussa Saatanan synkkää. Kun niitä kaikki niin vietävästi hyysää. Kielletään ryysyläiset. Johan tyssää viimenenkin mahis. Enkä perkele jeesaa! Niil on jumalauta mercedes benzit ja bensaa. Edelleen saa kerjätä, Ruinata, pyytää, pummata, ryyppää Kuhan ei naama oo tumma Niin syypää on aina joku muu. Jengi tuimana kyttää.

Juostaan, juostaan. Nopee, nopee, nopee. Kintut on liekeissä, Silmät on sokeet. Tänään juostaan, kun salamat on jalan alla Palavana halu, joka vähenee kun hokee. Juostaan, juostaan, juostaan, juostaan. Karavaani, karataan porukalla ravataan Valmiina sahaamaan halki tän pahan maan.

Juostaan, juostaan. Nopee, nopee, nopee. Kintut on liekeissä, Silmät on sokeet. Tänään juostaan, kun salamat on jalan alla. Palavana halu, joka vähenee kun hokee. Juostaan, juostaan, juostaan, juostaan. Karavaani, karataan porukalla ravataan Valmiina sahaamaan halki tän pahan maan.

Laita GG Caravan soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.