Stop (koulukiusaamiselle)

Hanna Pakarinen & Lc Nick + Obi ja Via Carpelan

Mul on paha olla mut se ei vaan näy. Sä tiiät ettei näin pitäis tehä, ei tää käy.

Mut en tiedä mitä muutakaan voin tehdä, en mä kotonakaan kestä. Tiiän kuinka paljon tää sua satuttaa. En voi virhettäni korjata vaikka kaduttaa.

Oon kuin paperilappu jonka ruttasit, et rupee suoristaa vaikka koittaisit.

Kamalia lauseita, ilkeitä katseita, huutoa naurua kukaan ei uskalla, sanoo stop! Revittyjä kirjoja, paitoja, luureja, lyöntejä, potkuja kukaan ei uskalla sanoo STOP!

Kerto: Seis seis seis lopettakaa! Näin ei voi jatkuu enää. Seis seis seis lopettakaa, näin ei saa rikkoo ketään! Älä kato vierestä sellaista vääryyttä, nyt sun on oltava se joka uskaltaa, sanoo stop! Oikeesti oot reilu ja rohkea, nyt sun on oltava se joka uskaltaa, sanoo stop!

Kädessä arvet, muka paperiviiltoja. Sut lytätään aina jos yrität liikoi, mut ei. Ei tälläst enää täällä siedetä. Tuo rohkeest esille se mitä siit ei tiedetä. Rohkee on se joka ottaa sen askeleen, tekee jotain eikä sivusta katsele. Onkse liikaa jos sanoo vihaajille jarruta, sano stop, äläkä tue tätä vääryyttä.

Revittyjä kirjoja, paitoja, luureja, lyöntejä potkuja, kukaan ei uskalla sanoo STOP!

Kerto: Seis seis seis lopettakaa! Näin ei voi jatkuu enää. Seis seis seis lopettakaa, näin ei saa rikkoo ketään! Seis seis seis lopettakaa! Näin ei voi jatkuu enää. Seis seis seis lopettakaa, näin ei saa rikkoo ketään! Älä kato vierestä sellaista vääryyttä, nyt sun on oltava se joka uskaltaa, sanoo stop! Oikeesti, oot reilu ja rohkea, nyt sun on oltava se joka uskaltaa, sanoo stop!

Oikeesti, oot reilu ja rohkea, nyt sun on oltava se joka uskaltaa, sanoo stop!

Laita Hanna Pakarinen & Lc Nick + Obi ja Via Carpelan soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.