Pese selkää [Remix]

Heikki Kuulan

H niinkun Harlem, H niinkun meitsi, sä tarttet armeijan pysäyttämään Heikin. En pelkää, mun vesikää ei oo selvää, sun lempiräppäri pesi tääl mun selkää. Oven takana pysähtyneitä askeleita, himas pänttään sivareitten rekkareita. Teippaan fönät, en päästä valoo sisää, vainojen kasvaessa vaan pajatsoo lisää. Ei eurookaa pääl, se ero on meissä, trendipellet binil vitriineissä. Kahen euron 50centti hyvässä että pahassa, sä voit olla läski, mut mitä sä mahat mulle? Mä pidän läpät vastedeskin fättinä, kuolema ostaa Heikiltä cräkkisä. En päässy pitkälle puusta, kelaa, mä synnyin Alppilas kolmosel delaa.

Refrain: Jos ei oo kesäduunii älä pelkää, saat euron tuntii pesemäl mun selkää Pese selkää, pese pese selkää, pese selkää, pese pese selkää Jos ei oo kesäduunii älä pelkää, saat euron tuntii pesemäl mun selkää Pese selkää, pese pese selkää, kuuraa kunnol tai tulee kenkää

Kun mä diggaan sust, Yellowmic diggaa. Kun sika spittaa, Maltsu et cliffaa. Vaasankadun suola ja Hesaril poolannu, kolmoslinjal liikaa bongis koolannu. Kallion mulkerot tähän viel sekoo, päiväl paskaduunii, yöl selontekoo. Otin hittii, kun NahkaSakke ja liikaa pettyny, liikaa pakkeja. Harva pläänäs, harva on niin tyhmä. Kallio, se on yks iso pienryhmä, Nistien adjutantti sanoo samalla: "haista mun paskaa oikeella tavalla." Projektii pukkaa, dunkkaa kukka, ku Pyhi on aivot ja mä se takatukka. Number one idoli Kallion ämmien, hakkaamaton Hakaniemen Tommi Läntinen.

Laita Heikki Kuulan soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.