Koulukiusaaja

Heini

Sä oot koulukiusaaja mutta, miks? Ei kiusaamises oo järkee ootte vaa kateellisii haukutte netis,koulus ja vapaalla aina muitten kaa koska, ette, haluu et porukat saa kuulla siitä!

Sitä ei oo kiva kattoo vierestä ku toista kiusataan ja et osaa puuttuu siihen tai pelkäät et suaki aletaa kiusaa... Ei koulukiusaamises oo järkee ootte vaa kateellisii haukutte netis, koulus ja vapaalla aina muittenkaa koska, ette, haluu et porukat saa kuulla siitä!

Kiusaatte siks koska muutki kaverit kiusaa ja haluutte olla mukaa sii...... te tykkäätte niist jota kiusaatte joten lopettakaa kiusaaminen Jos tykkäätte näyttäkää se kivemmalla tavalla ei haukkumalla.

Eiks kaikki vois olla täällä maan päällä kavereita ettei tulis tappeluita tai kiusaamisii? Ei kenessäkään oo mitään vikaa kaikki on ihan saman arvosii ei ketään rahalla korvata ei myöskään surua, joka tulee koulukiusaajien takia..... Miettikää aina ennen ku nimittelette et miltä se teistä tuntuis koska ketään ei korvata rahalla (woo-oo-oou) Miettikää tulevaisuuten jos vaikka lastas aletaan koulukiusaa ja se pyytää sulta apuu sä sanot vaa "ettet voi auttaa koska oot ite ollu kiusaaja" tulevaisuutta voi miettii ihan minkä kannalt vaa tässä tää varmaa oliki mut koulukiusaajal ei oo tulevaisuutta.. Anteeks jos tä satuttaa mut iteo oon kokenu tätä autan vaa muit mut olihan tää jo taputeltu juttu

Ei koulukiusaamises oo järkee ootte vaa kateellisii haukutte netis, koulus ja vapaalla aina muittenkaa koska, ette, haluu et porukat saa kuulla siitä!

Ei kiusaamises oo järkee ootte vaa kateellisii haukutte netis, koulus ja vapaalla aina muitten vitosluokkalaisten kaa koska, ette, haluu et porukat saa kuulla siit........... Kuulla siit... woo ou oo aa aaa aaa.

Laita Heini soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.