Hevosmies ei hellitä

Horse attack sqwad

Horse attack sqwad.(horse attack sqwad) Sylvester motherfucking stallion. Me näytetään mitä hevosmiehet on, ei mitää vitun rupusia gangstereita (ei helvetissä) Meil o morat, meil o hevosenkengät, me näytetään miten vittu villilässä hoidellaa hommii. Tajuuks sä? Tajuuks sä? Sun on parempi tajuta, koska hevosmies ei hellitä, hevosmies ei hellitä.

Hevosmies ei hellitä ennen kun kengittää jokasen tallin orin jokasen ponin, jokasen konin, salvaa täynnä jokanen lovi kynnetty, kylvetty, niitetty, siitetty populaa ku heinää jos joku käy kiinni leipään, se huomista ei nää toto laput täytetty, näytetty miten tahkoo massii hevosta veikattu, voitettu ja rahotettu hassii rassii heilutettu esillä ketku ku retkut ei snaijaa (perkele) kosket mun hevoon, niin sitä, ei villasella voi painaa sillä villilän orit on priimaa, ei niistä tehdä liimaa hevosmies ei hellitä, eikä anna salettii siima vaan loppuun asti piinaa, ja kuolleenakin riivaa eikä luovuta vaikka sydänkäyrä näyttäs pelkkää viivaa elämä monille liikaa, hevosmies kicksit siit saa kaataa huolella heinää ja pystyy hevoselki liiraa väkevä ku viina, aina valmiina heppatyttöjen huulilla ku kulta katriina.

Hevosmies ei hellitä hellitä Kenkii hengiltä kunnes et hengitä Hevosmies ei hellitä hellitä Hevosenkengillä hellii hengiltä [x4]

Hevosmies ei hellitä ennenku hengiltä kengitty hevosen kengillä hyvällä swengillä, hyvällä jengillä, hyvällä raipalla, hyvällä remmillä hakattu kepillä, pakattu teipillä, sotkettu meikillä, lookki ku neidillä seinillä suolet, ruhosta puolet, tullaan käymään, kuolet pelkät kuoret jätetään näkymään, kutsutaan perhees, irti persees sahataa naat vaa, pakataa, nakataan postilla lapsille afrikkaan periks ei anneta, kannetaa kaunaa, kaulaan naulapyssyllä naulaa rälläkkä laulaa, hassi pauhaa, kilon palasina kauraa ja talleilla hevoset nauraa kippurassa (ha-haa) kun, painetaan naamaasi väkisi hevosen paskaan hevosenkengillä pieksemällä, piestään jos villilän heiniä säädät jos villilän heiniä käännät, piestään pieksemällä sun päätä vitun näätä, elämäs päätän, vääntämällä niskas väännän nurinkurin kiinni hirsipuuhun säädän, ku käävän hevosmies ei hellitä, eikä tekojaan selvitä hevosmiehen maailmassa kengitään heittereitä hengiltä.

Hevosmies ei hellitä hellitä Kenkii hengiltä kunnes et hengitä Hevosmies ei hellitä hellitä Hevosenkengillä hellii hengiltä [x4]

Laita Horse attack sqwad soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.