Mulla on hevonen

Horse Attack Sqwad

Aamu tai päivä tai yö aina jees, kun mää seison meikän kavereiden pilttuiden ees. Kato tallilla asiat on mallilla hyvällä, jos harjaat siellä samalla sun omaasi oot jyvällä. Sä tiedät, tiedät, heitetää siis läpyt, kun me nähdään varoituksen sana silti tä-ä-tässäki älkää ees miettikö meikäläisen hummia, jos luvat ei oo kunnossa ei laula kukko kunnian. H-A-S niinku G-P-S paikannetaan takalistosi hetkessä. Kato saatanaki vetäis pelos päällensä peittoo kun lisätään sun pääs ite keittämääs keittoon. Iskut täsmää vammojen laatuun, no menit sitten naama eellä kiukaalle kaatuun. Ois kiva jäädä teelle ja potkii sua palleille, mut meen takas talleille siellä on hevonen.

Kato mulla on semmonen, mulla on hevonen 4x

Nyt ei jaksas senkkaa kaivaa, mä jätän nenäs rauhaan oo rauhassa vainaa. Vauhti on huima, ilme on tuima, mä kirmaan mun tammalla miehinä muina. Niinku Pellonpää, mul on pellolla pää, laukkaan pellon päähän ja pellolle jään, mutta sitten kuuluu puskista luvaton ääni, luvaton askel, laidal mun läänin. Kurssin muutos, sun lupien puutos, sun huulet muuttuu sinisiks saat kaviosta suukon. Ja kuuletko huudon? Sä kiljuit kun kompastuit päälle mun puukon. No tulkoon salamat ja tulkoon vesi kato puhdistuu multa kun saastuu sun veri. Kato kannukset kiiltää ja kannukset viiltää, mut nyt on pakko kiitää takas talleil on hevonen

Kato mulla on semmonen, mulla on hevonen 4x

Po-po-poppaa glocki, Hassi on Koppai-poppii, hevonen sua nokkii, luodista tuut oppii. Seipääseen kosioiden päät, neljät hautajaiset yhdet häät. Talleille tuut, talleille jäät, mulla on hevonen kerran sen näät. Ensisuudelma, rakastuminen tallella koskaan mä unhoita en. Eka potku, tajun menettäminen, hevosista puhumista lopeta en. Auringon laskuun laukkailen, hevon kaa Marttiinii naukkailen, raitista ilmaa haukkailen, hakkaan sut mut konsolii en. Sillä jo junnuna vietin sen, aikani tallella paijaillen, raileri raidat ne raijailen yksin sua tohtinut jättää en. Taas tallilla hengailin, kiikaritähtäintä tsengailin olen tiikeri bengalin takalistosi tuonelaan svengailin.

Kato mulla on semmonen, mulla on hevonen 4x

Laita Horse Attack Sqwad soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.