Joo Joo

Huge L

Se on Huge L Lp. Vitun amatöörit!

Jep, mul on ainaki pari noita tarinoita Liikaa biiffii koitan marinoida narinoitas Skriivaan biittii enkä riivaa sua viitti ja neidot voi suoraa mennä kiimaamaa sviittii Mun ei tarvi hiisaa et on iisii Enkä salil, nostele palikoita Väistelen karikoita, mun elämä on ku DVD mis on tiiviisti liikaa valikoita Mul on issue, missää penkis ei mun nimi lue ja mä kusen istue Ja mä puen kaiken lattialt Mä hukun tähän paskaan oon ku vene mist on tappi alt lähteny, tää on raplevy Must tuntuu et mä sanon ton joka ikisel platal ja äsken nyt, oon riimeihin esimerkkei kätkenyt Mut en oo seulalt niinku presidenttie kättelys Mä pidän itteeni kylläsen, rakkaudest ruokaa vaik sä siihe sylkäset Tönäse mua ku tos on jyrkänne Joka toisel levyl sua tympää se ynnää se yhteen, ku nyt teen musaa, än yy tee nytten, piuhat yhteen kytken, kukapa muu ku Herra Huu Mä tuun kerran kuus, mul on verta suus Mul on hikitrikoo mihin lihoo tää kolmikybänen Eikä onni mua hyväile Joo joo! Eikä tonni tuo sydälle tee kaupungil hommii jamolli vaa hyräillen, Vaik tili minimis mä siristin silmii Piristin filmiini ja pidin ripidi-rimmini Tsigidi-tsekkaa tää on hipedi-hop mun nimeni on H-U-G-E L Täl tyylil ne lyylitki lämpenee LP pyörii, lyötii kämmenee ILS -plattaa, ja se on ikävää faktaa Et se on sitä samaa kakkaa eli fättii paskaa Yo, yo, hei Tapani, paranna tapani Tapatin papin, eiku papatin sanoja Otin Luciferin takii, papattimatos palava sytytyslanka, takana Vantaa Tyydytys alkaa, rynkytysarkaa Toimii ku hipin nipit nipin napin kipinkapin Jos oot pipi ota hitit napit Tääl mä vaan pälätän nälässä Räpäytän hädässä, säväytän länässä Pikkukänässä päräytän ripedi-rimmejä, en tee pipetil drinkkejä Mun kiveni nii kovia et niil hivelin mimmejä Pitelit rillejäs, jos mä lyön Imet sit pillillä ku sairaalassa syöt Sitä tätä mitä jäbä mikä hätä, pitää vähä fronttaa Aha, aha, ku tää on itäräbää, ikävätä lisää spägää pitää jäbän konttaa, ja ja, ja ja, ku Emcee timmi on, änkee rinkii jo, LP timmi on Jälleen tillii on kalan pääl ja teinil finni on Rillit on huurus, kuulustelus syaniidit suuhun Rakenna pyramiidit nii et ne näkyy kuuhun No no, hävytön flow oon nii älytön Se on Huge Ällö, sillo tällö Joo joo! Shit... Huge LP.

Se on Yo Yo potenssiin kaks Tunnet sen sun korvissas molemmissas Joo joo! Ei mitää kokeellista Vaa laalalalalaa

Sä mietit onks tää todellista Mun riimit ei oo tehty sokerista Joo joo! Tää on sitä olemista Laalalalalaa Ja vikan kerran, yo.

Yo, mun flow lineaarinen, ite maaginen Rivei raapie enkä mitää kivee blaadie tai, mimmei haalien vaalien alla Puhun ympäri tekstit jossei aapinen anna Maaninen parantuma, aamiaine kananmunal Kalat, tunat, avattuna, verhon välist valastuna Aamu lähtee käyntii vaik tuskilt emcee näytti Ajan kuskin täysii vaik on pulssit täynki Kuulijoita, mä vaa huulii soitan Sä vaa luulit poika, tääl tuuril koitat menestyy, ku huudeil olis kuulijoita Spedet erehtyy, verettyy ku niis on enemmän jääkuutioita, ääh Laitan lentoon sanoja, muutin himast pois ku äiti penkoo kamoja Näinä päivinä on nii helppoo hajota Veltton vajota, on mil ommii kajota Onkii kaloja tai bongii pajoja Se mitä poppi poltti ylitän Mondin rajoja Pukinkontist kondist, Tommist Valitan, kerro omist hommist tarina Mikä vaa rimmaa myy se itämaan hintaan Mitä vaa kuha siit saa sikana pinkkaa En nippana imppaa, tai tuol ipanaa kimppaa tai tiputan tipal flindaa ku mua vituttaa tinttaa Huudan viva la rap, ku seison sun pihalla, häh Tääl rimmaillaan mä, asetan itelleni uuden Mut mä siit koskaa mitää kuule, ehkä mä vaan luulen Joo joo!

Laita Huge L soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.