Seppo

Hurhur

Vika jakso. Tunsin lämpöö, koska kusin housuuni kun suunnitelit lähtöö. Se tuntu pahalta, ihan samalta, kun viis vuotta sitten, kun potkasit tuolin sun alta. Rehtiys, hymy, karisma ja kotipanimo. Jos pitäisin susta yhtään enempää olisin homo. Sanoit ''haluut uuden elämän ja lähdet'' . Jätit jälkees pontikkapannun ja tähdet.

SEPPOOOOOOOOO Talonmies, joka tekee mitä tahtoo SEPPOOOOOO Pihlajakadun oma sankarihahmo. Seppooo haluun et oot mun Don Juan Seppo, Seppoo

Ei sillä et olisin psykopaatti, mutta pakotin mun kaverin olemaan Seppo-duplikaatti. Nyt mul on oma Taalasmaa. Jos se ei tee putkiremppaa, se saa turpaan. Yhtenä iltana mun Seppo sano, et sil on jano. Tarjosin sille pullollisen viinaa. Se otti kulauksen ja sano et nyt piisaa. Jolloin tajusin et kukaan ei voi korvata oikeeta Seppoa, koska Seppo ois juonu, koko pullon.

SEPPOOOOOO Mä haluun et tuut pian - takas SEPPOOOOOO #honeybooboo oot mulle rakas SEPPOO Haluan, et oot mun Don Juan. Seppo, Seppoo.

Ikävöin sua päivittäin. Sä olit mun elämäni. Hetki meni, olin selälläni, itkin lähtöäsi. Kaverit pitää mua seinähulluna, koska kasvatan viiksii ja kampaan Seppokaljua. Lataan Seposta tubeen koostevideoita, ripustan puihin pelkkii Seppo-postereita. Käytän haalareita, mut sit mua onnisti. Pöllin pojan, jota kutsun Taalasmaan Onniksi. Rakensin sulle oman uhrialttarin. Uhrasin siinä käristetyn hamsterin. Mut sit joku tuli ja sano: Seppo on tullu takas. Hä? Joo se tuli viime kesänä.

SEPPOOOOOOOOO. Talonmies, joka tekee mitä tahtoo. SEPPOOOOOO. Pihlajakadun oma sankarihahmo. Seppooo. haluun et oot mun Don Juan. Seppo, Seppoo.

Laita Hurhur soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.