Armo

Immanuel

A-a-ar-ar-ar-ar-armo armo. A-a-ar-ar-ar-ar-armo armo A-a-ar-ar-ar-ar-armo armo armo armo pa-pa, paparantaa. Je-je-je-jee tää armo kantaa, sama armo papa paparantaa ei ei eei tarvii helvetis elää heitä pois kaikki tavat ei voi syyllinen elää!

1. Hiljanen ääni voimistuu kierol kielel korvaani kuiskaa likasii kuvioit jotka tieltä mut suistaa, menneisyyteni haamut muistaa. Se valehtelee, sun parempi on hypätä kyydistä. Mut mut on vapautettu, sun on turha tulla syyllistää ei kyylistää eikä sieluni oo enää myynnissä. Kyydissä kymmenen käskyy sanatakataskus tyylikkään. Typötyhjät sydämet käy, lyö, käy, loppuu ei näy (IM)! Palava ku pensas tulipalo Suomes, ihan niinku bensas. Ei ookkaa kyse must, mun omast voimast ei, vaan luottauksest Jeesukseen joka ristillä kaiken vei.

Suoritusten summa kun linnunpelätti, likanen rätti. Likaisen mielen armo herätti. Äkkii äkkii ristille backii, niinku sitä säkkii tipahtaa träkkii synti on wäkkii ja elämä on nättii. Kun ymmärtää mitä tehtiin syntimme pestiin piru joutu häkkii. Se on täytetty (jeejee)! Lapsen oikeus sääntöjen poikkeus. Tervetulloo taivasteille, reitti on selvä kaikille meille.

Je-je-je-jee tää armo kantaa, sama armo papa paparantaa ei ei eei tarvii helvetis elää heitä pois kaikki tavat ei voi syyllinen elää! (2x)

2. Mieli on likanen kuin duunarin haalarit. Mikä tää on mies kun on taivaanrannan maalari. Valehtelija ja paantunut varas, tsekkaa päivän lööpit nyt on kaatunut paras. Pliis, saanks mä rahani takas? Miks jengi potki kylkii vaik kaveri makas? Ei kukaa meist oo täydellinen sen sä jo tiiät. Mut justiin tollasena, sä Faijalle riität.

Ei oo olemaskaa täydellisii naisii. Usko Eevertti tää on PVelin painii. Ainii säki kuulit ja vainii. Vai tultaisko me vieree ja tarjottais avaimii, joilla pääsis irti noista kahleista. Irti synneistä ja vihollisen valheista. On yksi joka antaa anteeks, yksi joka kantaa. On vain yksi joka voi sut pa-parantaa.

Je-je-je-jee tää armo kantaa, sama armo papa paparantaa ei ei eei tarvii helvetis elää heitä pois kaikki tavat ei voi syyllinen elää! (2x)

3. Kolmes vuodes niin mont syntii, ei riitä kädet niit laskemaa, plus kaikki salassa pysyneet yleensä vaan näkyvät lasketaan. En räpää täs sil et tää armo on halpaa. Mä räppään täs sil että, ar-armo kantaa.

Mitä muuta? Soittavat suuta. Ethän sä pyytäny taivaalta kuuta. Entinen takana ja edessäni uus, seittämän aistii käytös kuus. Avautuu elämän ehtoo, ilman armoo kuoleman kehtoo murra leipää, juo verta. Viimeinen ehto. Mitä muka Jumala ei nää? Kääntää taas mun pään ääntään käyttämään. Sana menee läpi syvimmänkin jään. Ä-ä-ää. Täs on tää, etsä jo nää syvempää. Itseni kuritus on ylpeyt eikä tuu tekee must pyhempää. Ja mä laitan sinettini tähän vereen. Kuolemanruumis kuolemal duunis kuolleeseen mereen. Keneen toivoni laitan? Eiks se oo selvää ku Nykäsen Matti? Shakki ja Matti ja hatti ja watti. (Jee-jee-jeesus) Siit loppu happi.

Je-je-je-jee tää armo kantaa, sama armo papa-paparantaa ei ei eei tarvii helvetis elää heitä pois kaikki taakat en oo syyllinen enää! (2x)

Laita Immanuel soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.