Kaduilla tuulee

Jari Sillanpää

Kaduilla tuulee, asfaltti kiiltää. Sinua yksin odotan, muiden jo tiedän nukkuvan Kaduilla tuulee, sydäntä viiltää. Sinulta paljon halusin, tänääkö kaiken menetin? Kaduilla tuulee.

Tunteet vain haaveita on. Ne kulkee kuin tuiskut ja tuulet. Ja rakkain on tuntematon. Oman kaipuusi kuulet, sen seuraan vain jäät, kun kaiken muun menneen näät.

Kaduilla tuulee, asfaltti kiiltää. Sinua yksin odotan, tiedän sen turhaa olevan. Kaduilla tuulee, sydäntä viiltää. Odotin paljon enemmän, halusin onnen kestävän. Kaduilla tuulee.

Käynyt on ennenkin näin. Ja luottaa mä siltikin jaksoin. Ja jälleen mä kyynelilläin joka tunnista maksoin ja paljon myös sain. Mä liikaa kai tahdoin vain.

Tunteet vain haaveita on. Ne kulkee kuin tuiskut ja tuulet. Ja rakkain on tuntematon. Oman kaipuusi kuulet, sen seuraan vain jäät, kun kaiken muun menneen näät.

Kaduilla tuulee, asfaltti kiiltää. Sinua yksin odotan, tiedän sen turhaa olevan. Kaduilla tuulee, sydäntä viiltää. Odotin paljon enemmän, halusin onnen kestävän. Kaduilla tuulee!

Kaduilla tuulee, asfaltti kiiltää. Sinua yksin odotan, tiedän sen turhaa olevan. Kaduilla tuulee, sydäntä viiltää. Odotin paljon enemmän, halusin onnen kestävän.

Kaduilla tuulee. Kaduilla tuulee, asfaltti kiiltää. Sinua yksin odotan

Laita Jari Sillanpää soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.