Kunnon Poika

Jontti & Shaka

- Haluisitsä niinku juoda jotain? mä voin kyl tarjota otetaa huoneen laskuu. - Voisin mä lasin maitoa sit.. - hehehe, lasin maitoa? - Jätkä vetää jotai vitun maitoa - Juotsä maitoa? Lasin maitoa?

(Shaka)

Viuna, se on fiksujen litkuu pitäis kittaa niin ettei nauru käänny itkuun. Taitolaji, kuka muka osaa käydä parilla? Juodaan niin et ettei jää surkuhupasaa tarinaa jälkipolville, viinapirun kaappaamille orjille suolaa haavoihi, seireenien laulua korville. rikollisuus rehottaa, eikä huoltajat huomaa alitajusii viestei, jotka kehottaa kuosaa. Olihan se selkeesti sun omaa tyhmyyttä, kun sain sut revittyy kaveris katuojaan. Nyt ne naurut kääntyy itkuun, naamat vääntyy kunnianhimo kuolee, lapsi sisälläs nääntyy. Niinku peti pedattii, niin siel maataa peli harvinaisen raakaa, ja kaiken lisäks pelattu siis jos epäilet älliis paras välttää paikallista kai tyhmillekki maittas mut se on niille haitallista, koska:

viina, se on viisasten juomaa pöytä viinaa täyteen tuokaa. se on rankkaa kun lähtee frendien kans ottaa huomen tentti ja kaikki nyt on pakko skarppaa!

(Jontti)

Vitun nörtti, nyt loppu toi neitimäinen pelleily kuuliainen tottelevainen koulunpenkil nysväily. teikäläisest ei oo kaveriks jos tänään meinaat feidaa älä maindaa, et kuulit eilen läpät tasan samat. skidi ratanen vaan, mitä harmii siit vois olla keli rapanen taas, miksei mentäs teille alottaa, ja hajottaa sun sterkat, riipii kämppä ruvelle otetaan todennäköselle vihoviimeselle varotukselle. kyl muijas hiffaa, noi naapurit ne vaa huoria pitäähän sitä tavata kavereita, kato me ollaan vast nuoria. tsori, et toi teidän marsu tais vahingos liiskaantuu talari tuli jotaki avautuu, sai aika pahasti pannuu. lähetää lataa, kato ettei jäbä saat täst mitään ongelmii todellaki oon tulos jeesaa muutos, ollaanha me frendei.

(Jontti)

Jos homma jatkuu tällee, yks meist on tuleva Alibi-tähti mummot puhuu "se oli kunnon poika, mut väärään seuraan läksi!"

koska viina, se on viisasten juomaa pöytä viinaa täyteen tuokaa. se on vitun varmaa etten minä niitä maksa älä oo noin paskantärkee ja kaiva sitä kuvetta!

(Jontti)

Lähipubiin tsekkaat tsigut, ottaa pari neuvooantavaa ai ei pygee dokaa asumistukii? toi on naurettavaa. Lähe himaan vaan ruikuttaa, tää on vapaa maa, lähe vaa "No ehkä yhet vielä" Nyt jamppa puhuu asiaa. Jumalauta, vittuileeks toi naapuripöydän jätkä iso paskiainen, onneks londin teilt keittiöveistä. seivaa mun selusta, nyt sun täytyy luottaa muhu sulle täst ei voi tulla midist, mä en kato paskaa puhu.

(Shaka)

Joo, kämppä lähti alta, himo remppa, hullut velat tyttöystäväki jätti, ku sen gerbiili delas. Jäljel vaa muistoja haikeita onneks on frendit tukena, näinä vaikeina aikoina. tarjottu viinaa, safkaa ja yösijaa täs biksis on aina kivaa ja lattialt löytyy tilaa. miten pitkään jatkunu? ei mitään havaintoo. mut repus pari Uralii, Suomiviina ja kaks maitoo!

viina, se on viisasten juomaa pöytä viinaa täyteen tuokaa. lähin kaataa kaverien kaa, ja kaadoin itteni nyt on risuparta, Gambina ja rytmihäiriöki.

koska viina, se on viisasten juomaa pöytä viinaa täyteen tuokaa. Jos tää jatkuu tällee, joku meist on tuleva Alibi-tähti mummot puhuu "se oli kunnon poika, mut väärään seuraan läksi!"

- No tuplaviski! - Nonii! - hahaha, tuplaviski. vittu sä oot, sä oot alan miehhh, alan miehiä. jätkä vetää eka lasin maitoa, ja siihen heti vittu TUPLAVISKI PÄÄLLE! se on hyvä, maidosta tulee sellanen kalvo.

(Alku- ja lopputarinat elokuvasta Paha maa.)

Laita Jontti & Shaka soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.