Tuttuun Tapaan feat. Setä Koponen

Jontti & Shaka

(Shaka)

kolmat linjaa takasin, nousuissa palasin, niinku Asakin, habitus mitä ratasin. vaik on suunnitellu koko talven vaihtoehtosta kesää niin ei näy, mennään kirstuun kehdosta. kohdusta arkkuun tai uurnaan, kun ei jaksa nälkäpalkalla puurtaa. silti pitäis olla näyttää muutki ku arpikudoksii, tän kesän jälkee, sikariporras venaa tuloksii. mut eihän rataräppii tule ilman lekaa, kelaa ite kumpi tuli eka, rata vai äänite. tai siis kumpi tuli eka, se fiini viinidiili, (?) vai hassunhauska super-ratanen suomiriimi, jonka suoltaminen vaatii tietyn elämäntavan, mutku tää on ohi mä lupaan mä selätän radan. ja oikein näyttävästi niinku SmackDownis duunataa, mis on Toni jos väität et vapaapainis fuulataa.

kertsi:

nyt tarkkana, talos Jontti ja Shaka, rata-mc:t jakaa, tärkeet dataa. ja lisäks sitä aitoo, aivotonta, perinteikäst juomalauluu tähän tuttuun tapaan.

tarkkana rata-mc:t tarjoilee niille paljon puhutuille, huhutuille harvoille suunnattuu, samal vanhal kaavalla duunattuu perusmenoo, johon on hyvä välil palaa.

(Jontti)

peilipokat, tampereel tukka öljyssä, sakot kuitattu, kesä kartsalla edessä. jalluflinda, ikeniin kourallinen ryynejä, liikun lipakasti vältän paskalakkisyynejä. trokaan ja elostelen turskina ja hurjana, eikä persees oo kiukkust akkaa tai velkojaa. tapin jälkeen Tintin grillil luuvitosii, verisii kynäniskoi, kirkuvii pissiksii. sit putoileen Esalle koska Esa valvoo aina, niinku imbesilli virkavalta haukkana. rata-apina on notkee, sika ei oo, skarppaaminen on vähän niinku lähtis lentoo. vitun kingi idea, mut ei tuu natsaa, välikuolema, välitankkaus, jaksaa jaksaa. laulu katupoikien kätköissä laitakatujen, pukkaan asenteella niinku Problemsin Varonen. mä en oo toi setä joka sekoilee näis riimeissä, mä on vaa Jontti, vitumoises kännissä. kukonlaulun aikaan, koska niin pääs käymää, pukkaan kolmannelle raiteelle, raidalle räyhää. käyhää, viinaa, vikkelää riemuu piisaa, vapaaehtosesti tietosesti aivot narikkaa. tää äänite on auteettinen tyyliin suora lähetys, jurrist älämölöö, fattaämmän kälätyst.

kertsi:

tarkkana, talos Jontti ja Shaka, rata-mc:t jakaa, tärkeet dataa. lisäks sitä aitoo, aivotonta, perinteikäst juomalauluu tähän tuttuun tapaan.

tarkkana rata-mc:t tarjoilee niille paljon puhutuille, huhutuille harvoille suunnattuu, samal vanhal kaavalla duunattuu perusmenoo, johon on hyvä välil palaa.

(Setä)

vaik pumppu hakkaa ja vaiheet pakkaa, se on fakta et pitää jatkaa vaan matkaa. radalla, samalla vanhalla tavalla, mihin mä nyt muka täst tapojani parannan, kun rata-addiktio ei oo fiktioo, vaan liian usein toistuva missio. ja viimeks ku yritin sitä muuttaa, sain kaheksan tikkii kuuppaan, pukkaan messiin mihi vaa, puffaa plessii likaa, mut en stressii siit saa. vaik se tuntuski työltä, löysää vyötä, venytän yötä. aina viel parit juomat hoidan, vaik himaan pääsy vaatiski opaskoiran. tääl tehään radotustaidetta, kun kuljetaan kolmatta raidetta.

Laita Jontti & Shaka soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.