Joulun tuoksu

Jore Marjaranta

Kotipihan halki kuljen, lumi peittää hiljaisen maan. tunne piston sydämessäin, haluaisin luoksesi vaan. lähdin pois kun suutuin turhalta se tuntuu nyt.

Joulun tuoksun tunne, kun työnnän arjen pois, kaikki turha menkööt menojaan. Joulu löytyy silloin, kun sen jakaa voi, löytäisinpä meidät uudestaan, taas uudestaan, taas uudestaan.

Sinä tulet mua vastaan, ehkä vielä anteeksi saat. Hymylläsi vastaat mulle, voinko muuta toivoakaan. lähdin pois kun suutuin turhalta se tuntuu nyt

Joulun tuoksun tunne, kun työnnän arjen pois, kaikki turha menkööt menojaan. Joulu löytyy silloin, kun sen jakaa voi, onni etsi meidät uudestaan, taas uudestaan, taas uudestaan. Tarvitsen joulun taikaa, toivon vaan joulurauhaa

Kotipihan halki kuljen, lumi peittää hiljaisen maan a-a-aa, Joulun tuoksun tunne, kun työnnän arjen pois, kaikki turha menkööt menojaan. Joulu löytyy silloin, kun sen jakaa voi, onni etsi meidät uudestaan, taas uudestaan, taas uudestaan, taas uudestaa, taas uudestaan.

Laita Jore Marjaranta soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.