Maailmanloppu

Julia

Kaikki puhelimet sammuu, kaikki linnut vaikenee. Uutislähetykset loppuu, satelliitit pimenee. Savu taivaalla vyöryy, eikä mitään valoo näy. Tälleinkö tää matka päättyy? Sano, mitä meille käy.

Hei, kai sä tajuat, että jos mä nyt menetän sut, se tuntuu samalta kuin maailma ois loppunut. Mut mun täytyy saada se tietää, jos et halua mua ikinä enää. Se on maailmanloppu.

Junat raiteilta suistuu, lentokoneet putoilee. Meri sameana kiehuu, hyökyaalto lähenee. Mä sun perään koitan huutaa, mutta sua ei missään näy. Etkö soita enää koskaan? Sano, mitä meille käy.

Hei, kai sä tajuat, että jos mä nyt menetän sut, se tuntuu samalta kuin maailma ois loppunut. Mut mun täytyy saada se tietää, jos et halua mua ikinä enää. Hei jos sä löydät jonkun toisen ja unohdat mut, se tuntuu samalta kuin maailma ois loppunut. Mut mun täytyy saada se tietää, jos et halua mua ikinä enää. Se on maailmanloppu, maailmanloppu. Tai siltä se tuntuu. Se on maailmanloppu, maailmanloppu. Tai siltä se tuntuu.

Laivat uppoo, Kaupungit sortuu, jos et vastaa mun puheluun. Aurinko sammuu, tai siltä se tuntuu.

Hei, kai sä tajuat, että jos mä nyt menetän sut, se tuntuu samalta kuin maailma ois loppunut. Mut mun täytyy saada se tietää, jos et halua mua ikinä enää. Hei jos sä löydät jonkun toisen ja unohdat mut, se tuntuu samalta kuin maailma ois loppunut. Mut mun täytyy saada se tietää, jos et halua mua ikinä enää. Se on maailmanloppu, maailmanloppu. Se on maailmanloppu, maailmanloppu. Se on maailmanloppu.

Laita Julia soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.