Raja feat. Sairas T

Julma Henri

[Sairas T]

Tuuppasin listoille radioaalloil glitterit, popparit vakionaamoi Nuuhkitaan pöntöltä valkoista viivaa ja tsiigataa kuinka ne aamulla speedaa Streamaa ittes huipulle, pohjalla sua täältä kuikuilen Sä tuut tippuu vielä, en tuu ottaa kiinni mee vittuun tieltä ja poltan sun riimit.

Nekään ei oo omat ne on kirjoittanut haamu, uskon että jäbä vielä priorisoi paalun, hyi mitä vittuu äijjä? Aamulla oli vielä tosi hyvä päivä, mutta nyt se on pilalla kun menit avaan suun, En mä edes tiedä miksi tulin avautuu ehkä joku päivä mä tuun vielä vapautuu, mutta mä taistelen vastaan. Kaikki on paskaa

ketään ei kiinnosta täällä mitä jäbä myy, kotikylän kaveritkin vihaa, eli älä palaa enää takasin jos sulla on vähänkään älyy. Massii ja huorii kaikki mulle heti vedä peilin eessä tukkas sillä geelillä kuntoon, hassista suonii ja naisia mun petiin ja sit yöllä vetään äpäriä snägärillä kuonoon.

Flow on mun, räpit on mun, biitti on mun, mitä sul on? Sulla ei ole mitään, sä kopioit paskaa ja meet sokeena ilman omatuntoo. Postaat hevosenpaskaa ketään ei kiinnosta miten vitussa sun musaura voi fuck a radio fuck a listat fuck a job fuck suomiräpin vitun backstreetboys

Noi kuuntelee poppii, mä kuuntelen räppii. Noi kuuntelee poppii, mä kuuntelen räppii.

[Julma Henri]

Älä tuu tänne heiluu, älä tuu tänne spede leijuu mitään. Sun läpät ei oo jeijjoo, vittu sua täällä ees kuuntele mitään. Voit niille kertoo, niille jotka hommasta tajuu ees mitään. Niin kuin woppi sanoo ”sä et enää pystyy kusettaa niitä”.

Ilman noit ämyreit mayn, ilman noit sua ei kukaan edes tiedä. Ilman noit ämyreit mayn, ilman niit kukaan pidä ees minään. Tai ne kuuntelee originaalei, niiden joiden tyylin sä tiedät. Ja mä tajuun tyylitajus, sun tyyli on viedä.

Suomentaa sieltä, jokainen biisi tyyliin suomennettu siellä. Niil ei oo tyyleist tajuu, sen takia ne ei ole sitä huomannut vielä. Et se on kopioituu, versioituu, markkinoituu. Muovikukat kukkii, mulla nousee suuhun oksennus.

Jos et sä kirjoita oot esittäjä, oot esittäjä jos et sä sitä elä. Toi kaikki on feikkii viihdettä, sä oot fucking näyttelijä. Samaan aikaan mun sanat on faktoi, nää on pysyvii tatskoi, meil ei ole mitään yhteistä fuckboy, edustetaan ihan vitun toisii laitoi.

Noi kuuntelee poppii, mä kuuntelen räppii. Noi kuuntelee poppii, mä kuuntelen räppii.

Laita Julma Henri soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.