Onnellinen

Juno

Mä toivon et oot onnellinen Ja jos oot, voitko kertoo, Millasta se on? Mä toivon et oot onnellinen Ja jos oot, voitko kertoo, Et miltä se tuntuu? Miltä se tuoksuu?

Oon nähny vierest kun ne saavuttaa sen unelman Sen mihin pyrki pienest asti, nyt ne leikki tulen kanssa Polttaaks onni näppei, pelkääks mieli oikeesti asioit nättei? Vai mistä sitte kiikastaa, miks jengi haluu pilaa elämänsä viinan kaa? Ensin perhe, sit talo, sit frendit ja työ, minkä puolesta sydän lyö Mieti mikä tuo sun onnen, miten kannat korren kekoon? Ittesi puolesta, hyvivoinnin takia, mitä onni on?

Mä toivon et oot onnellinen Ja jos oot, voitko kertoo, Millasta se on? Etten mä kävelisi ohi siitä, että mä tajuaisin mikä riittää Miltä se näyttää? Onko se jotain mikä on jo tässä? Etten mä menis sitä irti päästää Miltä se näyttää? Ja miltä se tuntuu?

Voitsä kertoo miltä tuntuu tuhlata miljoona ilman et on ahdistust? Must se on jo kauhee kela, jo pelkästää kelaa ostaa asunto velaks Kerro mulle mitä onni on, mun mielest se on, et mä saavutin tän kolmikon Enkä vieläkää hiffaa, miks jengi haluu aina suurempaa liksaa Jos ei tiedä mitä rahal tekee, aina menee virran megee tuhlaa ja tuulettelee Onks se elämisen arvosta vai elämien arvosta jos jää paitsi paljosta

Mä toivon et oot onnellinen Ja jos oot, voitko kertoo, Et miltä se tuntuu, miltä se tuoksuu? Etten mä kävelisi ohi siitä, että mä tajuaisin mikä riittää Miltä se näyttää? Onko se jotain mikä on jo tässä? Etten mä menis sitä irti päästää Miltä se näyttää? Ja miltä se tuntuu?

Tuoksuuks onni aamukahvilta? Kysykää se aikuisilta, kysykää se lapsilta Tuoksuuks onni vastasyntyneelt? Hyvä olo, tunne tai ku lämpimässä kylpyvees Uskotsä ollenkaan onneen? Mun isälapsisuhde saa mut kävelemään polleen Ja ei oo jäämäs kolmeen, koska valvousko on mun nextisukupolvee Uskon tiedonsiirtoon, mut en facebookin dataan Must ihminen on vapaa, ei löydy minkään maskin takaa Ja elämä on prosessi, mitä ikinä tekee¨ Ja siks mietin usein lauset

Mä toivon et oot onnellinen Ja jos oot, voitko kertoo, Millasta se on? Etten mä kävelisi ohi siitä, että mä tajuaisin mikä riittää Miltä se näyttää? Onko se jotain mikä on jo tässä? Etten mä menis sitä irti päästää Miltä se näyttää? Ja miltä se tuntuu?

Laita Juno soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.