Koirat vs kissat

Justimusfilms

Koira vai kissa? Tää on herkessä ohi. Laiska karvakasa vai pieni sulonen dogi. Ku lähen kämpiltä koira oottaa mua kotiin. Sun kattis näyttää keskarii heti ku kiinni on ovi. Ku läski kissa karvapalloja kotona laattaa. Sil aikaa badass poliisikoira rosvoja kaappaa. Ku vastaan tulee tuttu, koira sekoo innosta. Todistettu juttu, kissaa ei kiinnosta.

Ku koiraltas kirppui saatraapii kumaras. Vertaa tasoi räkyttävään rakkiis ja Mufasaan. Sanon tän vaan kerran: kissa on kuningas. Ittesä herra, tekee mitä huvittaa. Viisas, ylpee, cute little maaffaka. Tykkää vaa nukkuu, chilli ku saatana. Pelkkii hittei netis, upee feimi. Kissoil on hallus koko tubegeimi.

Koira tajuu sata sanaa, kissa kolkytviis. Haju oksettava ku se kusee kenkiis. Tää koira ylennettiin maailmansodas kersantiksi. Mitä kissat osaa tehä? Repii huonekalut rikki.

Koira tekee mitä käsket. Kissa mitä tahtoo. Koiras hyppää järveen jos heität sille pallon. Rakki tarvii omistajan jotta se voi elää. Eläinkunnan bossi hakee metästämäl eväät.

Kissa on toisin päin tac, koira on god. Nauti kuolleista hiiristä joita lahjaksi saat. Milt tuntuu ku lemmikis panee sun jalkaas? Nuolee eka pallejaan, sen jälkeen naamaas. Ootko koskaan nähny kissaa joka skeittaa? Oksettava fakta: koirat syö omaa skeidaa. Kissat on tylsiä, koirat on parempia. Koirat on tyhmia, kissat on parempia.

Laita Justimusfilms soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.