Michael Bolton

Justimusfilms

Juho: No mä istun sit siinä parturissa ja sit mun viereen istahti toinen äijä. Se kirjaimellisesti leikkautti mulletin. Sami: Oho. Juho: Siis kuvittele, siis rehellinen takatukka vuonna 2015, siis se oli ruma ku Michael Bolton. Sami: Mitä? Juho: Siis et se oli ruma ku Michael Bolton. Sami: Michael Bolton on ihana! Juho: Siis onks sun mielest Michael Bolton ihana? Se on aivan hirviä! Sami: Mä rakastan Michael Boltonia...

Kultakutrit kun enkelin Suklaiset on rintakarvatkin (Hyi!) Mut joka ilta uneen tulit taas Sulosoinnut Michael Boltonin, jeah Joka ainut ilta rukoilen (Mitä tuo paita on?) Jotta voisin olla samanlainen (No niin lopeta jo!) Housut sydämeen asti mullekin Tahdon vitullisen mulletin, oo-ooh Tahdon olla Michael Bolton (Mitä sulla on päällä?) Maailman seksikkäin mies (Miten me ollaan täällä?) Haluan eksyä niihin, kiharoihiin (Hetkinen!) Tää on Boltonin maailma! (Mitä mulle tapahtuu?) En tiiä, mutta eikö ookki mahtavaa?! (Ei oo tämä on hirveää!) Oon niin onnellinen! (EIIIII!) Jeee-eee-iii!

Tämän kappaleen kanssa sopii hyvin uusi älypelimme Urjo.com. Osaatko ratkoa tehtävät käyttämällä loogista päättelykykyäsi? Avaa älypeli uuteen ikkunaan ».


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.