ANTHEM2K16 ft. Liigalaiska, Häkkilä, Jones, Heittiö, RPN, Olli PA, Kube

JXO

Jere:

Valtakunta kasattu koovaakunat edellä jerellä ja odella ovela plääni meneillää pitänee pysyä hereillä vaik luultavasti kenelkää vastustamista valkosille kulkijoille joiden päämäärä määrittämätön paras tyge figat,se on äännittämätö, mitä tuleman pitää sen kohtalon näyttääkö näyttämöllä on tarjota kaikki mitä mä tarviin, yleensä kollegoita tai ystäviä taustalla suuri parvi, murheista viis, muserran niit ku papapapapui mun kahvikuppiin, murteit valuu vaat alas hameenhelma pitki tulehus levinny nilkkoihi pahastikki. Suomi nii kultturelli että tuhotaa omamme muistetaan sotamme mutta, keitä me olemme aikamme kovinta aijotko poikani ollakki muutaki ku hyvät sovinnon toimittajat käyttää sun sydänt.

Liigalaiska:

Kakstuhatkuustoista ja netti pätkii, onneks biititki uppoo niinku seksi läskiin voisin miettii tarkkaa mitä nextii blästää mut elän tätä nyt eikä jää tekstit stäshiin kaivan sketsit pääkii, riimit ottaa haltuu mut, vai vice versa aivan sama purkii vain kerran. Oon jotain muuta ku pelkkää datapankki edustan sataa tankkii selustaa ku kansanedustajat raha yrityksille hankkii, lain takana, soturit kaduil, pukee suomineitoo lakanaa mut vitut politiikast, jos sanat voi tappaa ne varmaan pystyy henkiiki herättää, sorronki selättää vaikkei zorro oo enää tääl, on mahiksii meil, voidaan viedä pahiksia niiku pariisinteiksist monet kulmasta yhtä aikaa lähestyen, kaikki yheskoos yhteistyötä väheksy en.

ODE:

Omituisen kuulosta ku puhaltaa joka tulensuunnasta myrsky saapuu ja sen silmät eivät ole sulkeutumassa.Ootte kuullut uuden sukupolven valtakunnasta, kukaan tai mikään eivät voi estää sitä tapahtumasta. Pakkane voi purasta, purema voi punottaa, punotus voi kuumottaa mut talvi on jo tuvassa, valitat ihan turhasta, purista sitä valtikkaa vaikka vikise vaan kun viimesen tilaisuuden saat. Puhdistuksen nimissä,tulivuoret puretaan tuhkasadetta luvassa punamustista pilvistä, kaikki vaakunat rivissä samassa kuvassa, musiikin avulla nipistän sut painajaisunesta bailaamaa ku viimest päivää koko kaupunki on tulessa, haluun nippalavaa täs savusessa huoneessa suunnittelematon plääni kelponimis sille ku tehdää telluksesta vitun iso tsernobili.

Kertosäe:

Lattioilla petolline vetoo vaik on vuosii uu-us siks meil on kaikki vaatteet päällä myös ku sisäl istuu, jääkylmänä poltat räkikniä poltaa näpit mutta rullaan vielä, meil on kultaa käsissä ei oo turhii jäbii ku ne burnaa kieltä.

Häkkilä:

Ottakaa ihan vaan chillisti kattokaa miten tää homma taas menee ja luottoa pitäisi löytyy ku Häkkilä tiputtaa lonkalta verseen eikä heilu perseet vaan päät rupeet nyökkää ku koko porukka hyökkää jo uudenvuoden lupauksia syömää. Periaattessa en periny aatteita vaan ammensin ne ite tästä miljoonien erillaisten aarteiden maasta. Kaikki alottaa samalla tasolla mut mukaan mahtuu melekone määrä mökkei jossa ei pala valoja. Ei tässä auta epäröijä nii, ku pitää räpätä juua kaljaa tehä töitä vetää vöitä kii. Että pysyy kyyvissä kun nopeet äijät kipittää kaksnollaykskuus ollaan sytytetty kipinä.

Jones:

Anomalia koodaukses askeettis magneettii aktiivitettii se lapsiikin etsii mainstreamist UG metsii, kube eiks niin(kyl), shit is real ihastellaan uuvee spektrii mukanakevelenäkymätöntä räpylää nosto tietä tallaa lunta umpihanki vapauttavaa sieltä vallatulta ei, kenenkään maata viittiks JXO antaa tulta, amonavalalle sytyttää kynttilät taivasten valtakuntaa, eiks jeah harmonisoinnin taajuuksil operoidaan sisimmistäkäsi kykenee itseään ohjelmoimaan. Tulin päänpäält tuli jones päälle maan profetoimaan vapauden sanomaa poteroidaan äläpä totuta sometuimaan siis!

Heittiö:

Kaivo jo sano et tää on pinttyny tapa kun oon esiintyny platal jos toiselki viihtyny laval saanu kritiikkii inttäny etten siit kiittyny mut samal hilttyny salaa kelannu ettei se liittyny mun kamaa pinttyneen takaraivos kaikki ne niin tylyt sanat mut siin kyvyt on leveleit ylöspäi siirtyny sata mut nyt on, airot vesil taidot esil tulkoo ilta jona vapauta mun aivokemia ulkoilmaan ja haastan itteeni tervehenkiseen kuntokilpaa lajist joka sai tän maapallon tuntuu mun kodilta. Tää on munlaisil ainoo aito mediamuoto ku vainottaa et se pumppu stoppaa heti ku on hiljaa.

Jääkylmänä poltat räkikniä poltaa näpit mutta rullaan vielä, meil on kultaa käsissä ei oo turhii jäbii ku ne burnaa kieltä.

RPN:

Sanoin egolleni et paskaa palvon fiilis yhtäkorkeel ku spuge maksaa arvot. Oon ku maamiina odotan vaa valmiina tai ku spurgu kurkus kurlattu gambiinaa taiku suuhun nussittu lumppu on angiinas pupu pumppaas pumppuhaulikkoo salilla. Slumpust tarinat Tseile mul ei oo oikeutta vangita ketää mut nää mulkut lyö sit leivil. Ku sä nukut työ on erimeininki ku oodeei eikä kiinnosta minkälaine kampaus on davidil. Valkase hampaas painepesuril jos ajat pesurii mut jätä urpot syömää pullaa kesoilil. Infinitiivinen luku primitiivinen suku, en nuku ku oon jo kuolemalle sukuu. Me ollaan niitä joka mokaa protokollia, ku meit on tääl vaa ykkösii ja nollia.

Olli PA:

Jos nää biisit ei vaa lähe ne menee limboo träppäreidenki biisit on pelkkää introo. Enmä löytäny ympäriltäs tarvojen elämää, joten vaihdoin kuurakettini sinkoo. Ei olla lippulaivoi eikä keulakuvii vaikkei kukaan kiellä etteikö se ois kivaa. Varovasti ny, ku jos saa mitä haluu, nii ei haluu mitä saa, sitä saa mitä tilaa. Pitkää ennenku mä sain mun lisänimen olin aito pää häiriköin pitkin pitäjien eikä oo aika saanu räpistä glamouria karisemaa, on tuuli housut köyhille kahisevaa. Katupartioita poliisitki peesaa sippailuu kai pakko alkaa reenaa, kännikävelyt menee samaan skeemaa, aa soults söss on Olli PA

Kube:

Kube Kakstuhatkuustoist ill flow, puoliks godzilla, puoliks king kong, no ei jää feikki piikku dildoo ei nää ämmät saa midi irti sust ne sanoo irti must, vitun dildo. Aah, mut kube räpeis munaa enempi, flow ron jeremy ,kube dou flowsunflow puoliflow kennedy, rest in peace suusho ohi mun vastedes bitch eteniks ha, fak a levelii nextii meen takasi, katutasol, räppigeimit katuja lakasin joo ,räppii isompaa ku koskee tulin lakasee ne roskat poois ei noi douppeis soi se ois ku leikkaislehdet ja oksat poois, kunnes jäljel on vaa priimaa, originaalei mut hei niit jo liikaa, muttei jengi hiffaa se on ku puhuis niille kiinaa, kube kumartaa, neidit niiaa, aa

Laita JXO soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.