410 - 007 (Malmi "n" Kartano)

Jxo

Jxo. Tänään. Huomen. Vuosien päähä

Kartanon poikaa syötetty ei kultasil aterimilla, tekstit o mitättömii pelkil nuttusel paperilla. Jere ja ossi droppaa plattaa, poppaa paskaa. Poikien lähes pohjaapalanutta soppaa jatkaa. Ilmeiden perusteel ihmettelee jäitte, Ämmäs tänne, tää stoge o kaksipäine. Lännes jännää, talvi puhalta puremal pohjoset, kirvelle kutittaa ku keskikesä nokkoset. Linkit yhdistyneet, fukboit sytyttimee. Etee, mitäs yllytitte menee etee tälle hyllylle? edes ylittäneet, ettekä enne meitä yrittäneet, niin. Kuka tätä olikaa syntyny tekee? (mä) Veden pääl kävellää kartano suihkulähteellä, eteepäi ettei jäis jälkee. Onko se tärkeetä? No valta-aukiolle, autiolle. Fakit aukioloajoille. Harvempi asettuu aloillee. Palon voimasta paloimme. Tän diksion pystys, me kauan näin me vannoimme. Kammariräppärist kartanoherraks. Aiomme hyödyntää aikaamme, määrittää paikkaamme aivan kaikkialle. Minne silmä ei kanna taikka tuuli puhalla, uhan alla liikkuva liikkuu vallan mukana mainiosti. Valta mainosti, kriteereitä painotti. Jxo palan maata haltuunsa otti.

Se on 410 007, levyllinen lyriikoita, kourallinen dollareita. Se on 410 007, Vetää niin et hyvin voidaa soida hyvin kuulokkeissas. Se on 410 007, levyllinen lyriikoita, kourallinen dollareita. Se on 410 007, puhdasta ydinvoimaa, ollaan ydinpommeikseissa??

410 007, kuolema saa odottaa, heitän nä ku soppaloppuu, keitetää. Hoidettavat hommat hoituu keittämällä, miettimällä kahdesti ja ennen kaikkee eittämättä. Tänää juna kulkee kahta eri rataa, kaikki tiet vie malmilta kartanoo ja takas. Karma rankasemana, varma joka sanasta. Antaa sen sataa niin et taivaski voi laskeutuu alas. Vannomatta parasta, mut en tarkota. Muut ois paskoja, matafaka se on vaa niit luuloharhoja. Antaa kaikkien kukkien kukkia, ruokitaan kaikkia kuuntelijakuntia. Suutelematta sukkianne. Taipumatta tapoihinne, tai kangistumatta kaavoihinne. Ku painutaa kaidalta radalta raiteille. Bäkki roikkuu matka, ei teille "what's happening" räppirinki raikuu kadunvarrelta raidalle. Ja sitä myötä kaikkialle vaikuttamaa, nää hipit voi pitää mu hoppii aineevaihdutana, tai tajun tainuttajana vaikket tajuu sanaakaa. Ku nii vaikeella tavalla tavutan pari hassuu sanaa vaan. Taputtakaa tai viskokaa niit tomaatteja sit, menkää discoo tanssimaa, olkaa sekasin. Tai ottakaa malmilta stoge, sytytte salamannopee, asian ytimee kolkuttamaa kartano ovee.

Se on 410 007, levyllinen lyriikoita, kourallinen dollareita. Se on 410 007, Vetää niin et hyvin voidaa soida kuulokkeissas. Se on 410 007, levyllinen lyriikoita, kourallinen dollareita. Se on 410 007, puhdasta ydinvoimaa, ollaan ydinpommeikseissa??

jou

Laita Jxo soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.