Rock Rock

Käärijä

Verse 1:

(mitä mitä woah) Kokkasin mun ekan stygen se ei menny hukkaa (ei menny ei) ku kokkasin mun ekan stygen puhkesin kukkaa (mitä siihen sanot?) Nyt jokasella vastaantulijalla pottatukka, vaik en koskaa popannukkaa, mut mutsi ei hätää mä aion scooraa kultaa (kultapoika woah) Jengi luuli väärin että käärijä tääl puffaa (mitä hittoo kelaat) Se on mulle ok mut käärijä vaa bluffaa (joo) Ei tarvi buuaa, tai ottaa kuumaa jos et hiffaa tätä huumaa. Vaikka geimis on ruuhkaa, mul on omat hommat hanskas ei tarvi tulla lunttaa.

Chorus:

(mitä mitä woah) Mä oon vitu liekeis pistä recci päälle Hop Hop (mä oon vitu liekeis) Kovemmalle tuuletinta tääl on vitu Hot Hot (taas on koppi tules) Mä oon vitu liekeis pidä recci päällä nonstop. Täst ei puutu ku hot rod, sekä rohdot silti meno vitun Rock Rock.

Verse 2:

(tääl on sekasin nää johdot mitä?) Mä oon mä mut sä oot suomen sitä sä oot suomen tätä. (senki kopiokone) Sun parast ennen päivä menee mut ne pumppaa huomen tätä. (mitä siihen sanot?) Mul on soossi tähä leivoksee ja loput nuolee jämät. Ku avaan suun kaatuu pensaat ja puut ku biitti potkii ja pudottelen läpät ni paikat on mäsän. (ai!) Jengi luuli väärin että käärijä tääl blaadaa (mitä hittoo kelaat?) Se on mulle ok mut käärijä vaa kaataa: (punast marlii huivii joo) Sillon ku mun kurkkua kuivaa, ja mä en huilaa ennenku oon tuikannu tän skenen tulee sit voin univelat kuittaa.

Chorus:

(mitä mitä woah) Mä oon vitu liekeis pistä recci päälle Hop Hop (mä oon vitu liekeis) Kovemmalle tuuletinta tääl on vitu Hot Hot (taas on koppi tules) Mä oon vitu liekeis pidä recci päällä nonstop. Täst ei puutu ku hot rod, sekä rohdot silti meno vitun Rock Rock

Verse 3:

En oo mikää korsto eli lontooks no biggie mut voit odottaa mult suurii (miten?) Suurempaa ku putin, oslo, nostokurki, kosmos tai kiinanmuuri. (wau) Mitä pienempää koiraa sitä suurempaa suuta mä mielummi nostan volumia ku oon suu kii (hau) Ja ku mä astun boothii (hau) mul on sammutuspeite ku pistän paskan purkkii. (joo!)

Chorus:

(mitä mitä woah) Mä oon vitu liekeis pistä recci päälle Hop Hop (mä oon vitu liekeis) Kovemmalle tuuletinta tääl on vitu Hot Hot (taas on koppi tules) Mä oon vitu liekeis pidä recci päällä nonstop. Täst ei puutu ku hot rod, sekä rohdot silti meno vitun Rock Rock

(vielä kerran woah) Mä oon vitu liekeis pistä recci päälle Hop Hop (hophop mä oon vitu liekeis) Kovemmalle tuuletinta tääl on vitu Hot Hot (hothot taas on koppi tules) Mä oon vitu liekeis pidä recci päällä nonstop. Täst ei puutu ku hot rod, sekä rohdot silti meno vitun Rock Rock

Laita Käärijä soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.