Koppi tules feat. EPP, Nick-E Maggs, Matias Deep, Ode

Käärijä

(Käärijä:) Huh tääl on kuuma Mikä tää näky on? Mitä ne tääl duunaa? Mikä tää käry o? Se lämmittää lämmittää Nyt se kuumottaa kuumottaa Se on savua savua savua SAVUA SAVUA EI

(Matti8:) Sippaan tän huikan, Mikis viel niinku voittajan kuuluu, Mitä teet ei oo sama juttu, Teil on haipit nousemas huppuu, (haha) Se on hulluu, Niiku se et jäbät meni vaatekaapist, Emmaa kaikust, Telkkaa diilaa sen kaa, Jos et oo gäng nii sä et voi hengaa.

(SONNY:) Huppu pääs ku mä droppaan man, Siks meemijengi ei koskaa nää. Mä vaa kuulen juttuu, Ku ne puhuu puppuu. Mutten paljoo paina mitä jodlaat tääl, Nää rotat ei osaa kokkaa man. Silti aina uunis joku ratatouille, näille paskasuille pistän nasta(n) huuleen Mä en vastaa sulle Kuset vastatuuleen, EPP!

(Nick-E Maggz:) Fuck all the fake bitches Salute to all o(f) my real people, Got a plug in a black on black beamer, trappin' some black beatle Mask on, mask up Papa yuba duba uba do you really wanna test me? No, you're- Know, your- Dude are making magic and a boika equal swesting ??

(Käärijä:) Huh tääl on kuuma Mikä tää näky on? Mitä ne tääl duunaa? Mikä tää käry o? Se lämmittää lämmittää Nyt se kuumottaa kuumottaa Se on savua savua savua SAVUA SAVUA EI

Soita 1-1-2. Koska tää koppi on tulessa, tulessa, tulessa, tulessa, EI! Soita palokunta! (wooh) Koska tää koppi on tulessa, tulessa, tulessa, tulessa, EI!

(Matias Deep:) Joo, jea, jea, jea, JEA Vielki uppoo ku katana Sensei o vapaana Ampuu ku vasemma liitti ku liitti inttii ku Panama, sun piti aseeton, hampaaton, majava Pe-pe-pe-pelkkää hittii, senseilt piti panna hikisen pyykkii ve et makkarat heiluu hakkaa ne palasii, tippuu alas niinku Packalén tarttamei

(Ode:) Asento, valmiina, go. Just sopivasti ku liikuntaa kaipasin oon Liikentees aikasi, joo Koska aikomus on Saada ihmeitä aikaseks jou Riittääkö aikani? Nou. Teen näit mun liikkeitä niinku mä tanssisin, joo, ku kukaan ei kattoisi Vaik oisin väkijoukon keskellä, liikun kun assassino. Liikun ku assasi, jos sä pysyt perässä, liiku mun kanssani, ho!

Vittu ku jack-sasi, joo, se on ymmärrettävää liikuntavammaselt tho Mut nyt riisun mun maskin ja ripustan takkini viel ku oon tääl Tulless' e tiennyt, et tienataan tääl Mennessä kirsikan vien kakun päält

(Käärijä:) Soita 1-1-2. Koska tää koppi on tulessa, tulessa, tulessa, tulessa, EI! Soita palokunta! (wooh) Koska tää koppi on tulessa, tulessa, tulessa, tulessa, EI!

(Käärijä:) Allright, meikä on valmis. Pistä tuleen. Raaputan arpaa, Heilun ku tuuliviiri. Naarmutan viiksikampaa, jos sen tamppaa, Se on uutisankka. Onko urheilujätkä? Ku o bootis muuvei. Naah, tuliks puun takaa et oli Veikkauksen tiskillä liikuntatunneil!?

Hullun lailla mä töitä painan, mut missä mun heila? No ulkomailla, hei! Aina itteni uppopaistan, eikä oo aikaa leikkiä uskovaista. (JUU EI!) Ruuvi ei kiristä duuneist, tunteet pinnassa kattelee huurteist. Herranjestas ku ois vielä Blu-Ray, kaikilla muilla se on, paitsi mul ei!

Ei oo myöskään inttiä CVs Silti mä rynnäkköin ohi sun versees (HAHA) Tuli vaas(?) taas sponssattuu Likiä vessassa pyyhin sun sikulapersee. Tiputa, tiputa, tiputa, ei! Vituta, vituta, ei! Mut kohta oon valtaamas skannaava tuol meren takana ku on sä oot hakemas satamas

Mut ajan mä sinne ja tonne ja taajamassa käydään pätsäämää tontei ohituskaistalla heiluttaa finkkuu, ku ikkunast tiputtaa tonnei Tiputa(n?) sokeena kokemat ongelmat joten mä huudan "no roplem!" Varaudu kosteella, jos tähän koskettaa, saat palovamman sun sormeen!

(Käärijä:) Soita 1-1-2. Koska tää koppi on tulessa, tulessa, tulessa, tulessa, EI! Soita palokunta! (wooh) Koska tää koppi on tulessa, tulessa, tulessa, tulessa, EI!

Soita 1-1-2. Koppi sytty tuleen! Soita palokunta! Koska tää koppi on tulessa, tulessa, tulessa, tulessa, EI!

Laita Käärijä soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.