upgreidaa

Kake Karisson

Laiffin tän mun mä upreigaa Mä en feilaa vaan nyt meinaan laiffin tän mun mä upgreidaa. Se on ”hei vaan!” ku mä vilkutan. Mul on elämä uus. Mä en feilaa vaan nyt meinaan laiffin tän mun mä upgreidaa. Se on ”hei vaan!” ku mä vilkutan enkä takaisin tuu.

Tiedäksä sen fiiliksen ku tulee sietokyvyn raja vastaan? Kuun lopus huomaat ei jäänyt mitään taaskaan kassaan. Ei vuokraa varaa maksaa / Ei salillakaan jaksa / Päässä melu taukoomatta haastaa matsaan. Niissä hetkis mietin onks täs enää järkee? Mut tosi mies ei puhu. Kaiken sisällensä kätkee. Verenpaineet tapis mut ei energiaa / Parin vuoden aivosumu muistuttaa jo dementiaa. Mut muista et oo yksin. Mä tiedän niin mistä puhun / Kurotan mun käden pohjalt epätoivos sillä hukun. Joku tarttuu siihen, vetää mut takaisin pintaan / ”Kiitos” mä vastasin hiljaa. Ääni käsivarsillesi pian kutsuu tulemaan / Ei sun avulla ole koskaan liian hulluu unelmaa. En syytä enää muita, en kulje sokeen vaan perehdyn / Napoleon Hill - Ajattele oikein ja menesty.

Joo mitä jos tää ei onnistukkaan? Pitäiskö vaan kääntyä takas? Haha no ei oikeesti!

En suostu muiden mieliks tekemään. En elämää pelkäämään enempää. En enää tääl päivääkään menettään. Mä vannon, mä vannon. Unelmalaiffii mielummin eletään. Liikevaihtoo milli viel vedetään. Niinku leffaa mut vielä vaan leveempää. Mä vannon.

Mä en feilaa vaan nyt meinaan laiffin tän mun mä upgreidaa. Se on ”hei vaan!” ku mä vilkutan. Mul on elämä uus. Mä en feilaa vaan nyt meinaan laiffin tän mun mä upgreidaa. Se on ”hei vaan!” ku mä vilkutan enkä takaisin tuu.

Kymmenkertaistin tavoitteet, siispä myös samalla myynnin / Tein rohkeesti aloitteen ja apuu vakavan' pyysin. Nyt muut mc:t vakoilee ku keikat salaman' myytiin / Nää TikTokis hajoilee ku pyllyn rahalla pyyhin. Hahaa no läppä! Älä oo hei tosikko / Vai oliko? / Sanoin viime biisil jo kelpaa ei kolikot. Mut moneyyki kalliimpi: musiikil välitän valoo / Ettei paniikis tarvisi toisii tääl hädissään varoo. Ja vannon sen: ei tuu puuttuun sit' paloo / Liimaan seinään tavoitteen: Helsingin Kulttuuritalo. Viel kruunukaupan myyjä totee "jaa hommat isollaki" / Kiinteistöjä joku päivä on ku Robert Kiyosakil. Tän kykenen näkemään mieles. Tän kykenen todellisuuteen siirtään / Suljen mun silmät ja silloin mun edessä unelmat suuret siintää: Nelikybäsenä Gardajärvel testaan gelatoo / Mikki naulas muttei koskaan tarvii stressaa elantoo.

Mä en feilaa vaan nyt meinaan laiffin tän mun mä upgreidaa. Se on ”hei vaan!” ku mä vilkutan. Mul on elämä uus. Mä en feilaa vaan nyt meinaan laiffin tän mun mä upgreidaa. Se on ”hei vaan!” ku mä vilkutan enkä takaisin tuu. Mä en feilaa vaan nyt meinaan laiffin tän mun mä upgreidaa.

Laita Kake Karisson soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.