Sanat leikkivät huulillas

Kari Hirvonen

Mua kyllä sinusta varoitettiin. Mut silti rakastuin hurjasti niin. Mä suljin korvani uskoen vain oot mulle parhain. Jos joku valheilla onnea lupaa, tekee toiselle vain tuulen tupaan. Ei se milloinkaan kauaa kestää saa.

Taas sanat leikkivät huulillas. Nyt ne uskoa saa tuo toinen. Hän joka valvoo sun katsettas, kun sinut hän tapaa. Taas sanat leikkivät huulillas. Ja mä hymähtää hiukan toinen. Kun tunne elees ja maailmas, sait minut nyt oon vapaa.

Sen melko pian jo huomata sain. On tästä jäljellä kyyneleet vain. Jos jään mä lauseitten suuruukseen, siks päätin pois meen. Sä oot niin hurmaavan villi ja avoin. Näytät tunteesi tuhansin tavoin. Vaan mä sydämmes silti tyhjäks koin.

Taas sanat leikkivät huulillas. Nyt ne uskoa saa tuo toinen. Hän joka valvoo sun katsettas, kun sinut hän tapaa. Taas sanat leikkivät huulillas. Ja mä hymähtää hiukan toinen. Kun tunne elees ja maailmas, sait minut nyt oon vapaa. 2x.

Laita Kari Hirvonen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.