Elämän mittainen matka

Kari Piironen

Koko elämän mittaisen matkan Sinun kanssasi kulkea saan ja myös rinnallas loppuun sen jatkan vaik' ei kestoa arvatakaan. Sillä yhteiset muistomme on aarre kaunis ja korvaamaton. Koko elämän mittaisen matkan Sinun kanssasi kulkea saan.

Kerran tunsimme nuoruuden tulta, läpi huolien tanssimme vain. Hohti kirkkaana auringon kulta, sinun Rakkautes tuntea sain. Siitä vuosia jäänyt on taa. Vielä vuosista nauttia saan, kaksi toisistaan huolehtivaa. Koko elämän mittaisen matkan Sinun kanssasi kulkea saan ja myös rinnallas loppuun sen jatkan vaik' ei kestoa arvatakaan. Sillä yhteiset muistomme on, aarre kaunis ja korvaamaton. Koko elämän mittaisen matkan Sinun kanssasi kulkea saan.

Teimme pitkiä päiviä työtä. Koti nousi ja maksoimme sen. Tunteet muuttuivat vuosien myötä, syvyys kasvoi vain Rakkauden. Siitä vuosia jäänyt on taa. Vielä vuosista nauttia saan, kaksi toisistaan huolehtivaa. Koko elämän mittaisen matkan Sinun kanssasi kulkea saan ja myös rinnallas loppuun sen jatkan vaik' ei kestoa arvatakaan. Sillä yhteiset muistomme on aarre kaunis ja korvaamaton. Koko elämän mittaisen matkan Sinun kanssasi purjehtia saan. Sinun kanssasi purjehtia saan.


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.