Nelkytviis

Kasmir

(Uno, dos, tres, quatro) Ei syty päähän lamppu, vaikka aivot raksuttaa. Insinööriä ei musta koskaan tuu. Jotain pitäis sanoa opettaja tuijottaa, mut hiljaa pysyy vaan mun ammottava suu. Kallo kivinen vei läpi harmaan Kallion. Siinä kai mun kasvu stoori on. Vaikka opettaja kansliaan mun lippalakin vei, ala-asteella me lannistuttu ei.

Seitsemän kertaa seitsemän on neljäkymmentäviis tai jotain sinnepäin. Seitsemän kertaa seitsemän edessäni suuri tuntematon. (Uno, dos, tres, quatro.)

Musiikki on tiedettä, mutta lauluu tarvitaan. Joku muu mun puolestani derivoi. Mahtuu maailmaan muutakin kuin matikkaa. Ja munkin ego itsetunto meni pois. Kallo kivinen vei läpi harmaan Kallion ja siinä kai se mun salaisuus on. Laulamalla tytöltä kun jalat alta vein, yläasteellakaan lannistuttu ei.

Seitsemän kertaa seitsemän on neljäkymmentäviis tai jotain sinnepäin. Seitsemän kertaa seitsemän edessäni suuri tuntematon. Seitsemän kertaa seitsemän on neljäkymmentäviis tai jotain sinnepäin. Seitsemän kertaa seitsemän edessäni suuri tuntematon. (Uno, dos, tres, quatro.)

Seitsemän kertaa seitsemän on neljäkymmentäviis tai jotain sinnepäin. Seitsemän kertaa seitsemän edessäni suuri tuntematon.

Laita Kasmir soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.