Flipperirakastaja

Kontra

Kun mä tulin pelihalliin sä koitit haihtua nurkkaan. Mutt Sun lamput loisti, vaikk lasi oli tahrittu purkkaan. Sinusta mä tykkään; Sinuun rahan työnnän! Sinä olet mun ja kaikille sen myönnän! Ei saa sua pelata toiset!

Jos Sä saisit päättää, niin rahoja multa Sä jois et! Mutta kolikot kerääkin sutenöörit ja loiset. Silti Sua näpelöin, lantiolla pökkään. Kuitenkin vaikka en paljon väännäkkään, äkkään Sun sammuneen! (Tiltti!) Väitätkö Sä mun sua tönineen! (Tiltti!) Mä revin kohta Pelivehkeen! (Tiltti!) Jos en miellytä Sua, voisit sanoa suoraan Sen... suroimatta!

Mutt mä annan Sulle viel toisen mahdollisuuden. Ja Peliisi ammun mä siemenpallon uuden! Bonukset ropisee! Flipperit on kiinni! Extrapallo vielä tarvittiin niin... (Tiltti!) Ja taas Sä teit sen! (Tiltti!) Olinko mä liian kovakourainen? (Tiltti!) Tätä mykkäkouluu tajua mä en! (Tiltti!) Jos en miellytä sua, voisit sanoa suoraan Sen; älä nyt oo lapsellinen!

Silti Sua näpelöin, lantiolla pökkään. Kuitenkaan vaikka en paljon vääntänytkään nytkään.

Sun lamput vilkkuu ja releet sykkii niin tiuhaan? Jos Sä kuumenet vielä saat oikosulun Sun piuhaan! Taidat musta tykätä, vaikket myönnä, silti Vapaapallon pyydän! Ole mulle kiltti! (Tiltti!) Ja taas Sä teit sen! (Tiltti!) Olinko mä muka kovakourainen! (Tiltti!) Tätä mykkäkouluu tajua mä en! (Tiltti!) (Tiltti!) (Tiltti!) Jee Jee Jee Jee (Tiltti!) Jee Jee Jee Jee (Tiltti!) Jee Jee Jee Jee (Tilt!)

Laita Kontra soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.