Pikku Punahilkka

Kontra

Auuuu! Metsässäni vilahti sievä nilkka! Ai sehän on Pikku Punahilkka!

Hei Punahilkka pikkuinen sä oot aivan satumainen, Sä oot juuri tyttö, jonka Iso Paha Susi tahtoo! Kuuntele ny! Punahilkka pikkuisen, ei noin pienen tyttösen Pitäisi kulkea korvessa yksinään! Auuuuuuu!

Miks sun ripset noin isot on; sä ethän eksy piiloon viidakon; Mun täytyy tulla saattamaan, sä että varmaan löydät mummolaan. Miks sun huulet on noin mehukkaat; ne houkuttelee maistamaan; Sä että voisit paremmin nielaista mut nahkoineen karvoineen.

Mä puen päälle pässin kuteet, sä ehkä mulle seuraa teet? Toivon, ettei jutusta tulisi susi. Auuuuuuuuuu! Älä mua pois hukkaa, matkalla kerätään monta kukkaa Ja mummo odottaa leveässä vuoteessaan. Auuuuuuuuuu!

Miks mun sydän näin iso on, kuin kaivo pohjaton Ja vatsassani on tunne aivan kuin se ois kiviä täynnä! Tää tunne niin outo on, olo aivan rauhaton Ja sydän parka peloissaan jyskyttää kuin puun hakkaaja!

Hei Punahilkka pikkuinen sä oot aivan satumainen, Sä oot juuri tyttö, jonka Iso Paha Susi tahtoo! Auuuuuuuu! Ei kun Bää bää bää

Laita Kontra soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.