Lahjakkuus on hyve

Kontra

Adolf on nero, hän on älykäs. Adolf on nokkela ja erittäin kyvykäs. Hän on synnynnäinen Johtaja; Sanoillaan Hän kaitsee laumoja. Kun hän kasvaa, hän muistaa meidät. Kun hän kasvaa, niin hän kaasuttaa Huipulle. "Glaube Niemals an fremde Hilfe!" : Äitinsä sanoi Adolfille.

(Me pois!) Rikon kaikki leluni! (Me pois,) Lasken kivekseni! (Adolfin äiti) Alkaa oluttuvasta (Sanoo mulle!) Mun Taisteluni!

Lahjakkuus on Hyve, sun täytyy ymmärtää se! Lahjakkuus on Hyve, ja Adolfilla on se! Lahjakkuus on Hyve, et pärjää Adolfille! Kerran hän leikkikehän hajottaa. Kerran hän elintilaa haluaa laajentaa, Miljoonille työtä tarjoaa, Suuret lomaleirit rakentaa.

(Me pois!) Rikon kaikki leluni! (Me pois!) Lasken kivekseni! (Adolfin äiti) Alkaa oluttuvasta (Sanoo mulle!) Mun Taisteluni!

Lahjakkuus on Hyve, sun täytyy ymmärtää se! (Me pois!) Adolfin leikkikehä. (Me pois!) Adolfin oma huone. (Me pois!) Adolfin oma koti. (Me pois!) Adolfin naapurit. (Me pois!) Adolfin kortteli. (Me pois!) Adolfin kaupunki. (Me pois!) Adolfin maakunta. (Me pois!) Adolfin valtio. (Me pois!) Adolfin Eurooppa. (Me pois!) Adolfin maapallo. (Me pois!) Adolfin aurinkokunta. (Me pois!) Adolfin linnunrata. (Me pois!) Adolfin Maailma. (Me pois!) Adolf on Jumala! (Me pois!) Adolf on Jumala!

Laita Kontra soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.