Kultaa

Kristal feat. Stig & Majuri

Hey! Mä oon jäätä ja tulta, mä oon kuumaa unta, mä holvini avaan jos sinne lapioit, kultaa, kultaa. Se horisontissa siintää, se mun silmissä kiiltää, mä sydämes haluun, koska kuulin että se on, kultaa, kultaa.

Hey!

Se kiiltäen hohtaa, ja sähköä johtaa, alkemiat kohtaa, ja taivaalta sataa, kultaa, kultaa. Voin sulle aarteita kantaa, ja huuhtoa santaa, mut en sydäntäin antaa, ennen kuin olet mun, kultaa, kultaa.

Tänä yönä sä saat, jalokiviä, platinaa ja kultaa, kultaa

Hey! En pyydä tuomaan taivaalta kuuta enkä tähtiäkään, mä haluun sulta jotain muuta, kultaa. Olen renttu enkä kelpaa kuninkaaks, mut sydämeni saat, jos aarteesi sä jaat, kultaa, kultaa, kultaa, kultaa

Trividän majuri, kaikki on kultaa, syljen tultaa, sitä mitä mul on ei löydy sulta, mulla on sun kultas, sus ei oo kultaa, suussa. Musta kulta, on uus musta, kato Midaksen kosketusta, kauppareissukello, vaan kaks kymppii, ei tartte panostusta. Mä nostan pankist en penkist, jos on liian kallis se Fendi, saat luvan pantiks, sen senttis, jos ei lajis oo tennis, poika sä et talsi mun kengis.

Tänä yönä sä saat, jalokiviä, platinaa ja kultaa, kultaa

En pyydä tuomaan taivaalta kuuta enkä tähtiäkään, mä haluun sulta jotain muuta, kultaa, Olen renttu enkä kelpaa kuninkaaks, mut sydämeni saat, jos aarteesi sä jaat, kultaa, kultaa, kultaa, kultaa

Kun kultalusikassa aamulla herään, sängyn viereltä hippuja kerään, ja toivon, että et lähde mun perään,

Kultaa

Hey! En pyydä tuomaan taivaalta kuuta enkä tähtiäkään, mä haluun sulta jotain muuta, kultaa. Olen renttu enkä kelpaa kuninkaaks, mut sydämeni saat, jos aarteesi sä jaat, kultaa, kultaa, kultaa, kultaa.

Laita Kristal feat. Stig & Majuri soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.