Originaali

Kube

Aluks ne haippaa mua Hei hei sit ne baittaa mua Mut ei ne tee sitä niinku alkuperänen Fuck it hei ei se ees haittaa mua Baittaaks ne mua jos mä vaihdan mun stailii Ei ne pysy peräs ku mä vaihdan mun stailiiii Ei ne pysy peräs ei ne hiffaa mun graindii Mä rullaan mun taisonii sippaan mun hainii Sä sippaat sun skumppaa sniffaat sun lainii Hei sit sä käyttäydyt niinku narttu hei noi on narttui hei koht mä nain niit Kuben flow ihan eri sarjas painii Noi jäbät ei o juossu ees viel mailii Mä oon juossu tätä paskaa niin kauan et on ihme jos en saa koht sponsoriks naikkii (nike) On ihme jos en saa koht sponsoriks kaikkii Oon saanu niin paljon räppäreilt haippii Silti muutama harrastaa dickraidii Silti muutama paino dislaikkii Oon niin lähiö etten voi miellyttää kaikkii Mut hei mä miellytän naisiii Mä mielelläni stumppaan nää fakin rotat (joo) ja annan noille itikoille raidii!

Originaali ku Addu (khyl) Et pysty muuttaa mua vaik oisit Erykah Badu (a-aa) Sielt tulee uus aalto mut mun liekki ei sammu (ei) Haluut pihvii se on ku sanois piipun edes AMMU! (pam pam) Ja mä ammun aina kovilla (khyl) Flow95 fuck boi nähää torilla (torilla) Mä sanoin et mä ammun aina kovilla! (aina) Flow95 fuck boi nähää torilla!

Aluks ne haippaa mua Hei hei sit ne baittaa mua Mut ei ne tee sitä niinku alkuperänen Fukk it hei ei se ees haittaa mua Baittaaks ne mua jos mä teen näin tän Sä et oon mun bro Hei sä et oo mun fam Sä et ees oo nähny mun squaadii man Nää Hakunila jäbät on mun GANG GANG GANG! Nää Hakunila OG:T opetti mut hustlaa Hakunila OG:t opetti mut räppää Hakunila OG:t opetti mut puffaa Ja kasvattaa sitä hyvää hyvää dänkkälänkkää Hakunila OG sano mulle mee Kube tee Kube sitä paskaa mikä Bängää Sitä paskaa mitä nää ei pysty händlää Sitä paskaa mitä just nyt kuuntelet Hei mä vien homman takas sinne huudeille Hei mä vien homman leveleille bootis Noi näädät siel somes vaa huutelee Mä en kuule niit pidän dänkit koval Akut ladattuna tulin takas lomalt Mami valmiin taputtaa sen pakaroit Mä tein maalin niinku MARADONA!

Originaali ku Addu (khyl) Et pysty muuttaa mua vaik oisit Erykah Badu (a-aa) Sielt tulee uus aalto mut mun liekki ei sammu (ei) Haluut pihvii se on ku sanois piipun edes AMMU! (pam pam) Ja mä ammun aina kovilla (khyl) Flow95 fucc boi nähää torilla (torilla) Mä sanoin et mä ammun aina kovilla! (aina) Flow95 fucc boi nähää torilla!

Laita Kube soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.