Yksin Pariisiin

Kuningasidea

Mitäs tässä ittelleen voi kun ihastuu aina kun kääntää päätä? Mieli kasvu alustaa loi, mutta loppu into kun joutuu (säätään säätään) Oon heikkohermonen enkä osaa luottaa keheenkään, enkä löydä puhdasta pöytää, sen minkä taakseen jättää löytää edestään. Ei oo poltettu siltoi mut ei oo myöskään ketään himas venaamas, Pitkäks venyneit iltoi tän biisin laineja kelaamassa. Oon hukassa, vaikka kasassa matkakassa, ei oo nimee, jonka puuhun kirjoitan, ja muutamassa muussa laulussa ois jo lukkomme sillas kii, mut hei, kuka oikeesti lähtee yksin Pariisiin?

Oo-o oo-o oo-o o o, Tahdon yhden päivän rakastaa (sinua, sinua kaipaan) (x2)

Kaiva kaivamalla, syvältä voi löytää hyvält tuntuvan taivaan, ei sitä kaipuutta rumemmin soivaa sanaa (häpeä lainkaan!)

Ärrä pärisee, koo kolli cee, ääni värisee, sama kooclichee. Sammakosta prinsessa jos näkee niin, on kaikki olemas mut sen näkeminen tuottaa vaikeuksii, haikeuksii Taas yksin kotiin, ei viestii facebookkiin, vaan puhelu, kiitti, mut numeros puuttu kuka ikinä ootkin. Oon hukassa, vaikka kasassa matkakassa, ei oo nimee, jonka puuhun kirjoitan, ja muutamassa muussa laulussa oltais jo toistemme kaulois kii, mut hei, kuka oikeesti lähtee yksin Pariisiin?

Oo-o oo-o oo-o o o, Tahdon yhden päivän rakastaa (sinua, sinua kaipaan) (x4)

Oo-o oo-o oo-o o o, Tahdon yhden päivän, tahdon yhden päivän.

Oo-o oo-o oo-o o o, Tahdon yhden päivän rakastaa (sinua, sinua kaipaan!)

Laita Kuningasidea soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.